Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
Kelm napisał(a):To zmień temat tego wątku, bo brzmi on: szybkie pytania i luźne rozmowy..., zamiast tego proponuję: na wszelkie pytania odpowiedzi już były więc nie pytaj, a odezwij się nie na temat to kasacja posta lub ban
Ja wiem, że "starym wygom" nie chce się odpowiadać po raz 10 czy 20 na to samo pytanie, ale może inni są bardziej cierpliwi.
Ale nowym wygom możne by się chciało trochę poszukać. Troche chęci, a nie robienie śmietnika ze wszystko.
a ja na koniec juz tylko przytocze pierwszego posta w tym watku:
prosze przeczytac dokladnie... to pogrubione
ps. w watku o ---- (kreskach) na wyswietlaczu jest opisane co i dlaczego...
wiec nie bardzo rozumiem co tu ma do rzeczy czy to angol, czy europejczyk...
prosze przeczytac dokladnie... to pogrubione
ps. w watku o ---- (kreskach) na wyswietlaczu jest opisane co i dlaczego...
wiec nie bardzo rozumiem co tu ma do rzeczy czy to angol, czy europejczyk...
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b4e ... 85950.html
wyglada tak
sorry ale narazie nie mam papierow od auta takze nie da rady,jutro powinienem miec VIN ale dziwna sprawa
wyglada tak
smile napisał(a):Podeślij mi VIN – sprawdzę czy z fabryki wyjechała z ksenonami czy nie.
sorry ale narazie nie mam papierow od auta takze nie da rady,jutro powinienem miec VIN ale dziwna sprawa

- Od: 21 mar 2012, 23:19
- Auto: Mazda 6 2.0 kombi
141 kM, 181 Nm
2004
fakt auto jest z Dani,dzieki i wszystko wiem 
EDIT
a wogóle to potrzebował bym wymienic jeszcze szybke z przodu, nie wiecie gdzie sa dobrzy fachowcy w Poznaniu i okolicy za małą kase?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fe4a148eb597a0fd.html
EDIT
a wogóle to potrzebował bym wymienic jeszcze szybke z przodu, nie wiecie gdzie sa dobrzy fachowcy w Poznaniu i okolicy za małą kase?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fe4a148eb597a0fd.html
- Od: 21 mar 2012, 23:19
- Auto: Mazda 6 2.0 kombi
141 kM, 181 Nm
2004
potrzebował bym wymienic jeszcze szybke z przodu, nie wiecie gdzie sa dobrzy fachowcy w Poznaniu i okolicy?
Zapraszam do działu regionalnego:
Polecane/niepolecane serwisy – Wielkopolska
Zawsze możesz wykupić dodatkowo ubezpieczenie na szyby i za kilkadziesiąt złotych i wtedy masz wymianę za darmo lub ponosisz 10% kosztów w przypadku szyby przedniej ( tak mam w liberty ) 
Przy rozszerzaniu polisy nikt auta nie oglądał i żadnych foto nie wymagali
Przy rozszerzaniu polisy nikt auta nie oglądał i żadnych foto nie wymagali
Elmerwawa napisał(a):Panowie po wjechaniu w kałuże zaczęło mi coś grzechotać przy pasku wieloklinowym, w okolicach 900-1000obrotów wymieniłem rolkę napinającą pasek wieloklinowy bo na zimnym silniku skakała jak głupia ,również pasek wymieniłem ale jak grzechotało tak grzechocze czyżby to koło pasowa alternatora ?
Elmerwawa napisał(a):smile napisał(a):Coś więcej na temat grzechotania? Tylko 900-1000 obr? Na postoju, czy podczas jazdy? Po włączeniu klimy się coś zmienia?
Na postoju grzechocze i podczas ruszania cały czas tylko i wyłącznie w tym przedziel obrotów po włączeniu klimy tez grzechocze tylko wtedy jak by w przedziale 1000-1100 obrotów,
Panowie wymieniłem wszystkie łożyska,pasek,i po wymianie koło pasowego alternatora mieniło około 20dni i ok. 1000km problem znowu się pojawił, tylko że na wolnych obrotach raz na jakiś czas grzechocze i po włączeniu klimy(rozgrzany silnik) czyżby napinacz się skończył ?(podczas grzechotanie skacze) zadaje szybkie pytanie bo jeżeli to koło pasowe alternatora muszę koniecznie w poniedziałek reklamować.
Pozdrawiam.
- Od: 25 mar 2011, 13:35
- Auto: M6 2.0CITD 136km
Mam pytanie, który moderator edytował mój post i przez pomyłkę tam umieścił odpowiedzi, bo nie wiem komu mam odpowiedzieć, że ja ani się nie uskarżam o nic, a ni nie chcę żadnej rewolty robić, po prostu uważam, że temat sam w sobie zachęca do pytań, które były już zadawane setki razy
.
ok. teraz już milczę, bo jeszcze buntownika ze mnie zrobią 

A Deo rex, a Rege lex.

- Od: 13 mar 2012, 21:19
- Auto: Mazda 6 2.0 Turbo Diesel 143 KM 2006 GY Kombi Sport Wagen.