Mazda 626 GE FS '92
dyszel85 napisał(a):Jak na mój gust to pod maskę wjedzie jakiś KL i zmieni wysłużonego FS-a.
I to pewnie nie jakiś, tylko klze i to na dopingu

Pajko co konkretnie klękło? Może zamiast wkładać pieniążki w kupno kolejnego prawie 20 letniego silniczka warto ten poskładać na nowych pierścionkach, panewkach, uszczelkach i przy okazji go troche doprężyć, smyrnąć kanały w głowie itd.
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Powodzenia 
Każdy się zbroi albo kończy projekty , nie którzy już otworzyli sezon , a ja właśnie go zakończyłem .
Dziś auto przywiozłem do domu bez silnika w weekend lecę po "nowy" i od przyszłego tygodnia zaczynamy zabawę planów jest sporo . Rozbierzemy komorę do końca będziemy myśleć o dokładnym wykonaniu . Teraz kilka fotek jak to mazda rozpoczęła sezon jednocześnie go kończąc

Silnik wprawdzie w garażu ale jeden osioł pod maską , który pakuje sporo serca w dwudziestoletnia padakę

Dziś auto przywiozłem do domu bez silnika w weekend lecę po "nowy" i od przyszłego tygodnia zaczynamy zabawę planów jest sporo . Rozbierzemy komorę do końca będziemy myśleć o dokładnym wykonaniu . Teraz kilka fotek jak to mazda rozpoczęła sezon jednocześnie go kończąc

Silnik wprawdzie w garażu ale jeden osioł pod maską , który pakuje sporo serca w dwudziestoletnia padakę

- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Ile blachy na rękach... 
Pajko napisał(a):Silnik wprawdzie w garażu ale jeden osioł pod maską , który pakuje sporo serca w dwudziestoletnia padakę
I to się ceni, bo nie sztuka mieć nowy samochód, sztuką jest mieć stary samochód, ale wyglądający i działający lepiej od niejednego nowego
Sprzedam części;
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
dobrze że takich na tym forum sporoPajko napisał(a):jeden osioł pod maską , który pakuje sporo serca w dwudziestoletnia padakę
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Nie mówię że to źle .
To już moja choroba , a że żona nie ma nic przeciwko temu że zabrałem jej auto na rok to działam
Plan ogólnie jest gruby , auto w tym sezonie napewno nie wyjedzie . Do tego pozbyłem się felg (nowe już zaklepane)
To już moja choroba , a że żona nie ma nic przeciwko temu że zabrałem jej auto na rok to działam
Plan ogólnie jest gruby , auto w tym sezonie napewno nie wyjedzie . Do tego pozbyłem się felg (nowe już zaklepane)
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Masakra
niespodziewany obrót spraw.. teraz to karcher w dłoń i umyć komorę silnika bo to grzech zwłaszcza teraz tego nie uczynić no i aby się to jakoś w przyszłości prezentowało po złożeniu do kupy.

Myślę, że jak prace z silnikiem dobiegną końca to przy otwieraniu maski będzie trzeba mieć okulary przeciwsłoneczne lub spawalnicze, żeby nas blask nie oślepił 
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---