Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
dziękuje za niebieski kolorek 

- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL
Dziękuję ślicznie za nowy kolorek i status.
i gratulację nowym klubowiczom zmiany tabliczki.
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Witam
ja również wysłałem prośbę o tabliczkę kandydata co prawda na razie bez odpowiedzi ale licze na pozytywną opinie w tej sprawie
ja również wysłałem prośbę o tabliczkę kandydata co prawda na razie bez odpowiedzi ale licze na pozytywną opinie w tej sprawie
- Od: 22 maja 2010, 12:43
- Auto: 323F BA / Z5 '97 + BRC SeQuent MY10 & Triumph Speed Triple 955i SE
Jak nie miałem Klubowej tak nie mam 

- Od: 20 lut 2011, 22:19
- Auto: MX-3 1.6 DOHC
viewtopic.php?f=312&t=122675
Jeżeli mogę sprostować, to o tabliczkę klubową spytałem się pierwszy raz, ani razu sam się nie oceniłem. A z wieści od Zarządu, z moją kandydaturą jest wszystko ok
Dlatego się tylko niepokoję, rozumiem macie natłok spraw
Pozdroo

"oceniasz się" ma znaczyć, że właśnie jesteś oceniany przez klubowiczów 
czy mógłby ktoś dać znać odnośnie tabliczek dla kandydatów bo złożyłem zgłoszenie i żadnych wieści ani że tak ani że nie, będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś udzieli mi jakiejś konkretnej informacji
- Od: 22 maja 2010, 12:43
- Auto: 323F BA / Z5 '97 + BRC SeQuent MY10 & Triumph Speed Triple 955i SE
SKrzynkę sprawdzam dwa razy w miesiącu. Czasami częściej, ale ostatnio mam problemy z czasem wolnym. Jeżeli wyslałeś, to odpiszę. Jak mi nic nie pokrzyżuje planów, to jutro wieczorem dobiorę się do skrzynki klubowej 
Nie mówię nie. Chociaż wydaje mi się, że sprawdzanie jej 2-3x w miesiącu jest wystarczające. Średnio za każdym razem mam 4-5 zgłoszeń więc nie jest to jakiś natłok. Czasami przez 2 tygodnie nie napisze nikt...Zależy jaki miesiąc
Na maile napisane do poniedziałku 2.04.2012 odpowiedziałem.
Na maile napisane do poniedziałku 2.04.2012 odpowiedziałem.
dziękuję za tak błyskawiczne rozpatrzenie kandydatury na "kandydata"
piątek 13-go jednak nie do końca był taki pechowy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
piątek 13-go jednak nie do końca był taki pechowy

-
Oldżitsu
Dzięki 

Nie ma za co 
Od jutra nowe zasady przyjmowania klubowiczów. Informacja szczegółowa na stronie klubu pojawi się w dniu jutrzejszym. Wszystkie wnioski nadesłane do dzisiejszego dnia będą rozpatrywane jeszcze wg starych zasad.
Od jutra nowe zasady przyjmowania klubowiczów. Informacja szczegółowa na stronie klubu pojawi się w dniu jutrzejszym. Wszystkie wnioski nadesłane do dzisiejszego dnia będą rozpatrywane jeszcze wg starych zasad.