Mazda3 BK Y6 '04 Active Sport
Trzeba oszczędzać energie
Dbam o efekt cieplarniany na świecie
Jeszcze w bagażniku mam normalną i cała deska z przodu 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
cbr napisał(a):Dbam o efekt cieplarniany na świecie
Nie chcę się czepiać, ale jakbyś dbał o efekt cieplarniany to byś go ładnie pogłębiał, czyli kopcił na potęgę, zdjął katalizator, itp
cbr napisał(a):Demontaż schowka / Wymiana żarówki
Chciałem skorzystać, ale się okazało, że moja żarówka w schowku działa
I

- Od: 6 kwi 2011, 09:32
- Auto: Mazda 3 BK Y6 '04 Hatchback
Golf MK 7,5 1.4TSI '18
Tak, jestem tego swiadom 
Wiem teraz ze cos musi na kabelku przerywac, bo raz sie swieci a raz nie. Wiem tez ze nie jest przepalona
Wiem teraz ze cos musi na kabelku przerywac, bo raz sie swieci a raz nie. Wiem tez ze nie jest przepalona
- Od: 6 kwi 2011, 09:32
- Auto: Mazda 3 BK Y6 '04 Hatchback
Golf MK 7,5 1.4TSI '18
Prawdopodobnie na samym styku ale przy nim na kablu coś musi przerywać.
-
2+2=5
-
2+2=5
Telefon nie domaga 
-
2+2=5
911mc napisał(a):Kozackie
Tak samo wczoraj to skomentowałam.
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
cbr napisał(a):Dziś pod maskę wleciał zestaw HID'ów, H7 6000K
Mam pytanie, może głupie, ale cóż..
Te żarówki – HID, można stosować do "normalnych" reflektorów z soczewkami? Tz. nie mam xsenonów, ani spryskiwaczy reflektorów, więc czy taki zestaw będzie pasował? To legalne – policja się Ciebie nie czepia za to? Ile zapłaciłeś za taki zestaw?
Powiem szczerze, że wygląda to świetnie, a droga oświetlona zapewne nieporównywalnie lepiej, niż od zwykłych H7..
nie można stosować do reflektorów żadnych, które nie mają homologacji na takie źródło światła bo jest to niezgodne z prawem.
Natomiast do takich reflektorów soczewkowych są zestawy HID m.in. taki jak ma cbr. Montaż nie jest szczególnie skomplikowany. Policja jak się dopatrzy to ma się problem ale wygląda to na tyle seryjnie że nie przykuwa tak bardzo uwagi jak podobny zestaw w calibrze
Co do ceny już niech cbr się wypowie
Natomiast do takich reflektorów soczewkowych są zestawy HID m.in. taki jak ma cbr. Montaż nie jest szczególnie skomplikowany. Policja jak się dopatrzy to ma się problem ale wygląda to na tyle seryjnie że nie przykuwa tak bardzo uwagi jak podobny zestaw w calibrze
Co do ceny już niech cbr się wypowie
Policja jak się dopatrzy to ma się problem ale wygląda to na tyle seryjnie że nie przykuwa tak bardzo uwagi jak podobny zestaw w calibrze
Jak ktoś jest cięty, to wystarczy że popatrzy na zderzak. Nie jest możliwe, żeby europejskie auto wyjechało z fabryki z ksenonami a bez spryskiwaczy reflektorów.