Mazda MX-3 EC KL-ZE Nitro '91
żeby wyeliminować rozprężony gaz który znajduje sie miedzy butlą a zaworem... po upuszczeniu tego, do silnika podczas strzału dostaje się od razu ciekły podtlenek, czyli eliminujemy tym sposobem lag w działaniu N2OSeraf napisał(a):tylko po co?
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
taaaaa. lachony będą piszczeć, kajdany błyszczećSeraf napisał(a):po to żeby trochę lansu narobić w stylu f&f
Seraf napisał(a):aaaaa to zwracam honor
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol świetnie!
a co na to poloski,przeguby i sprzeglo??Od jakiego biegu strzelasz,od jakich obrotow i jakie dysze?
-
waldii
s i w y napisał(a):nie wybuchnie to?
walnie niebieskozielonym ogniem jak w F&F1 Eclipsa
półośki i przeguby jeszcze dają radę.... sprzęgło to już 3 z kolei... wpierw było OEM Mazda, później pseudo półspiek od XTD (badziewie jakich mało, po 1000km powiedziało ), teraz jest od radzika i na razie daje rade Strzelam od 2 biegu, 1 sie za szybko kończy nawet bez N2Owaldii napisał(a):a co na to poloski,przeguby i sprzeglo??Od jakiego biegu strzelasz,od jakich obrotow i jakie dysze?
do tej pory dysze były +50...
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
to suchy zestaw?
Jacol napisał(a):Strzelam od 2 biegu, 1 sie za szybko kończy nawet bez N2O
do tej pory dysze były +50...
a to dziwne ja strzelam od 4k/obr na jedynce,dysze +75 i jakos daje rade.Sprzeglo trzyma i nawet trakcja jest. radze popracowac nad wysterowaniem i zaloz porzadne oponki to bedzie leeepppeer
zawoorek upustowy moze wiecej namieszac niz dodac ale czekam na jakies filmiki pogladowe
-
waldii
Jacol, to sprzęgło XTD co prawda w wersji Spiek miałem w 200SX-ie, pierwsze jak już kupiłem samochód, drugi jak sprzedawałem, działało jak spiek na zasadzie 0:1 ale działało i to dobrze przy mocy ponad 300KM...
Chinszczyzna nie jest zła, szczególnie SUSHI
Te moje sprzeglo tez trzyma Co do strzału przy 1 biegu po prostu nie mam czasu na pstrykniecie bo zaraz musze zmieniac biegwaldii napisał(a):a to dziwne ja strzelam od 4k/obr na jedynce,dysze +75 i jakos daje rade.Sprzeglo trzyma i nawet trakcja jest.
Oponki Toyo R888, sterowanie to pstryczek elektryczekwaldii napisał(a): radze popracowac nad wysterowaniem i zaloz porzadne oponki to bedzie leeepppeer
jakies powody, dowody, dokumenty, zdjęcia, teorie? czemu tak sądzisz?waldii napisał(a):zawoorek upustowy moze wiecej namieszac niz dodac ale czekam na jakies filmiki pogladowe
Może trafiłem na jakąś kiczowatą sztuke, lub stage 3 robia porządniejsze, dla mnie kibel.xXx napisał(a):Jacol, to sprzęgło XTD co prawda w wersji Spiek miałem w 200SX-ie, pierwsze jak już kupiłem samochód, drugi jak sprzedawałem, działało jak spiek na zasadzie 0:1 ale działało i to dobrze przy mocy ponad 300KM...
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)