No to moze ja coś od siebie powiem.
Przyznaje sie do błędu ze walnołem sie z godziną spotu ale do Piotrka929 , Olka ,i Miska wysłałem sms-a z poprawną godziną.
Po za tym do reszty uzytkowników tego forum tez powysyłałem porawną wiadomosć zeby nie bylo problemow. Ale cóż stalo sie i nic na to nie poradze.Cieszy mnie ze dołączyło dwóch nowych mazdowiczow ktorzy chcieli przyjechac.
PO rozmowach z Mieśkiem i Maktubem doszliśmy do wniosku ze min. 10 aut na spota z regionu naszego , ale z drugiej strony cieżko bedzie sie spotkac jesli wysyłam wiadomosci do ok. 80 osób a przyjezdzają cztery.A ludzie sa naprawde spoko i mozna sie ciekawych rzeczy dowiedziec o naszych madziach (myśle ze Maktub potwierdzi

? ) . Rozumiem osoby ktore od razu piszą ze są chore i są nie pewne czy dadzą rade przyjechać ale to znikoma ilosc.
Po za tym jesteśmy chyba jedynym regionem ktory nie ma przedstawiciela regionalnego.
bogszar napisał(a):Pretensie trzeba zacząc najpierw od Siebie
Tu sie z tobą zgodze i widzialem twoje zaproszenie ( dzieki ), ale uwazam ze Kraków nie jest małym miastem i tez powinien miec swoje spoty , zeby np. wjechac potem na ogólnopolskiego spota szykiem ludzi z krakowa.
Pozdrowienia
NewArK
Ps.Piotrek929 sorry za pomyłke i tu sie nie usprawiedliwiam i myśle ze to cie nie zniechęci do spotów w krakowie.
Do Maktub-a : Nie wciskałem do konca

. Mam nadzieje ze sie nie zgubiłeś.