Śmieszne lub ciekawe zdjęcia/filmy/linki/teksty (bez polityki).
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
radex ta wersja lepsza
i bibersy na scianie
i bibersy na scianie

- Od: 27 paź 2011, 14:12
- Auto: Yamaha FZ6
Kelm napisał(a):sebek-71 napisał(a):dirtracer napisał(a):chinka w pracy
O kur*ato jakaś masakra jest...
lepsza od robota
Właśnie dlatego praca na godziny zamiast na akord jest wymysłem socjalizmu dla ograniczonych manualnie
Edit:
s i w y napisał(a):na kilka kromek chleba w ciągu zmiany zapracuje
ja bym tego nie ogarnął

- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
ja w ciągu wieczora ogarnołem 9 i 2 szklaneczki rudej,
Kurde chyba założę działalność i pójdę na karte podatkową, przynajmniej przez dwa lata prawie nic nie płacę :–/
masakra.....
(a butelki są po 35 groszy :–) )
Kurde chyba założę działalność i pójdę na karte podatkową, przynajmniej przez dwa lata prawie nic nie płacę :–/
masakra.....
(a butelki są po 35 groszy :–) )
..::Born To Rise Hell::..
Dobre

- Od: 1 gru 2006, 13:03
- Auto: Była 323 BG
Była Mazda 6 TS2 GG 2.0 LF 147 qni
była Mazda6 Tamura 2007 GG 2.0 LF
Moja Trójeczka BK LF
dirtracer napisał(a):Steffen88 napisał(a):ona więcej za to zarabia niż ty siedząc gdzieś za biurkiem
heh teoretycznie powinna ale w praktyce to pewnie jej ledwo na życie starcza
Gdyby jej się nie opłacało to zmieniła by pracę. To, że tam nie mają co jeść to ściema tkz Europejski mit gdzie wszędzie jest gorzej niż tu. A u mnie w Polsce C W-M prawie 22% bezrobocia i pokazują jakiś tam ,,kryzys" Grecki czy inny a każdy w Polsce chciał by tak żyć tak jak oni w tym kryzysie
Edit
od 13:30 HONGKONG (obecnie Chiny). Zresztą i chiny mają plan socjalny wprowadzić w tym roku .
Steffen88 napisał(a):Gdyby jej się nie opłacało to zmieniła by pracę.
heh. jakieś pół roku temu oglądałem film o pracy w chinach. pewien facet z jakiejś wioski zapożyczył sie żęby wyjechać do miasta do pracy bo lepsze perspektywy itd. trafił do fabryki jeansów. to pracował po 16 godzin, nie miał gdzie spać i kładł sie w te góry spodni i tam spał. a zarabiał tylko na przysłowiową miske ryżu. chciał wrócić do domu ale nie miał z czego odłożyć na bilet.
Steffen88 napisał(a):,,kryzys" Grecki czy inny a każdy w Polsce chciał by tak żyć tak jak oni w tym kryzysie
oj tak emeryturka 1500 euro, dodatki za jedzenie na stolówce, i inne taki żyć nie umierać. no i co z tego że grecja zbankrutuje?? jedyne co to można zrobić to najechać i zabrać co swoje bo innego rozwiazania nie widze. Cwaniacy nabrali ile wlezie i teraz się śmieją z UE

- Od: 30 cze 2011, 19:48
- Auto: Mazda 6 GJ 2014
2.0 165KM

-
2+2=5

- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)