kinki napisał(a):Sasiad napisz z ktorego rejonu bedziesz jechal to ci napisze gdzie najblizsza stacja
3miasto
www.mazdaspeed.pl
kinki napisał(a):Sasiad napisz z ktorego rejonu bedziesz jechal to ci napisze gdzie najblizsza stacja
kinki napisał(a):to bedziecie przez Szczecinek jechali a tam jest Shell wiec V-Powera powinni miec

tomekmar78 napisał(a):...braku możliwości uczestniczenia...
Pit napisał(a):Mam nadzieję, że dobrze zinterpretowałem nowatorskie (stosowane drugi rok) zasady finansowania działalności klubu.
GRU napisał(a):Pit napisał(a):Mam nadzieję, że dobrze zinterpretowałem nowatorskie (stosowane drugi rok) zasady finansowania działalności klubu.
Pit musisz być taki??

tomekmar78 napisał(a):Nie nabijać się proszę ostatnio na zlocie byłem w Rykach/ Konin 2007 r.

Pit napisał(a):GRU napisał(a):Pit napisał(a):Mam nadzieję, że dobrze zinterpretowałem nowatorskie (stosowane drugi rok) zasady finansowania działalności klubu.
Pit musisz być taki??
GRU'siu jaki?Pomóc chciałem przecież koledze, który zapytał o coś, co do 2010 roku włącznie było oczywistą oczywistością

tomekmar78 napisał(a):340 zł troszkę boli tym bardziej ze nie mam możliwości pozostania na imprezieMam teraz o czym myśleć wiec może do zobaczenia

tomekmar78 napisał(a):Czyli robi się ładnie
10 zł – opłata od osoby x 2
20 zł – wjazd samochodu na lotnisko (obowiązek wypełnienia karty zgłoszeniowej)
100 zł – nocleg z soboty na niedzielę x1
140 zł to do przyjęcia

Podobnie powinien być udostępniony konkurs car-audio, gdzie nie potrzeba żadnych kosztów (poza nagrodami) do rozstrzygnięcia go. Ponoć sprzęt do mierzenia db jest na wyposażeniu klubu. Poza tym brane pod uwagę ma być ponoć jakość, oraz subiektywne ucho szanownego Jury

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość