photography.d4 napisał(a):Już dopisany do zlotutransport z Trzydziechem:D preferencje do pokoju z kimś z trn lub bdg
Ja tez jade sam, to co bierzemy pokój na dwuch?? Jak tak to zaraz łatwie co by blisko reszty toruniaków/
www.mazdaspeed.pl
photography.d4 napisał(a):Już dopisany do zlotutransport z Trzydziechem:D preferencje do pokoju z kimś z trn lub bdg
photography.d4 napisał(a):krzychsolt a może być, to do Lulu trzeba napisać
photography.d4 napisał(a):krzychsolt jakie napoje preferujesz na sobotę wieczór ? hehe
krzychsolt napisał(a):z reszta grupy delektować sie jakimiś trunkami
photography.d4 napisał(a):ostatnio było dobrzepamiętam jak Tito robił zdjęcia z zamkniętym obiektywem hehe
Bartosz_Mx6 napisał(a):ej a może na jakiś domek byśmy zebrali ludzi?? ja też jade sam...
dysiunnia napisał(a):ja jestem za domkiem:D:D ale domek jest 6 osobowy
ale mogą być 2 domki obok siebie:D:D chłopaki zgadajmy się:D:D co i jak:D:D
ok na spokojnie po 1 ile nas jedzie z Torunia? po 2 musimy zgadać się co do domków żeby być blisko siebie. po 3 to w końcu kto się zabiera z Trzydziechem![]()
![]()
po 4 mam full nauki na ten weekend 3 egzaminy więc nie wpadnę na spot![]()
![]()
sewa napisał(a):Szybka decyzja moi drodzy. Czas już się zebrać i zająć miejsca. Co prawda pisałem, że pokój chcę, bo nie sądziłem, że tyle nas będzieAle dobrzy by było faktycznie domek targnąć, albo ze dwa
Podsumowując ile nas jedzie?
sewa
Marta
Trzydziech
Ania
Rzarii
Karolcia
Krzysztof
Bartosz
Fotograf
Dysiunia
Facet Dysiuni
10/11 os. To już prawie dwa domki mamy. Dysia, jeżeli się określisz, to można dobrać jedną osobę i będzie komplet. Potem żeby ktoś jeszcze wpłacił poza mną, co zagwarantuje mam nadzieję miejsca i jazdaTrzeba szybko działać.
sewa napisał(a):<rotfl>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ps. To samo do Lulu wypociłem i czekam na info :p (Mam nadzieję, że Ty nie)![]()
sewa napisał(a):Z tego co w temacie Noclegów jest to ze 3/4 domki są zajęte. Ale może przez PW było załatwiane coś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd