TORUŃ – spotkania regionalne
Dużo od Was jedzie do czaplinka? Jak coś będzie się można dołączyć do kolumny? 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Padłem:D dziewczyna3Dziecha
Zajebii$sty nick Aniu:) Mam czas do 8 kwietnia żeby się zdecydować także jeszcze wszystko nie przesądzone:p
phm to teraz powrót do rzeczywistości:P Tu co najwyżej raz do roku zobaczysz Bentleya, i może Ferrare:P
phm to teraz powrót do rzeczywistości:P Tu co najwyżej raz do roku zobaczysz Bentleya, i może Ferrare:P
dziewczyna3Dziecha napisał(a):sewa napisał(a):Ja ewentualnie tez, ale bedzie mial ktos bardziej ciasnawo z tylu.
edt.
Zapisalem sie na damska koszulke zlotowa, a Osoba Towrzyszaca jednak nie chce, preferuje ktos? To bym nie musial rezygnowac, a juz przelalem. Rozmiar do wyboru.
jak się dysiunia nie zdecyduje pierwsza to wezmę koszulkę
Ok ale muszę wiedzieć jak finansowo wyciągnę do piątku dam ci znac Sewa:D chyba że mnie Ania wyprzedzi
A co do zlotu na dzień dzisiejszy niby jadę z moim ale do 8 może się sytuacja odwrócić o 180 stopni i co ja zrobię jak nie ma pokoi 1 osobowych to kto mnie do pokoju przygarnie

Czy jest jakaś laska z Torunia
- Od: 13 sie 2011, 19:49
dysiunnia napisał(a):
A co do zlotu na dzień dzisiejszy niby jadę z moim ale do 8 może się sytuacja odwrócić o 180 stopni i co ja zrobię jak nie ma pokoi 1 osobowych to kto mnie do pokoju przygarnie![]()
![]()
kurde lipa
Czy jest jakaś laska z Torunia![]()
![]()
hehe
ja jak pojadę to z dwoma laskami hehe
- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
Jacol, póki co 2 auta na pewno
więc zapraszamy
jedziemy tą samą drogą co Bdg, więc później do nich dołączymy
ludki kiedy spot? proponuje czwartek (15.03), 20 w KFC
ludki kiedy spot? proponuje czwartek (15.03), 20 w KFC
Ostatnio edytowano 13 mar 2012, 21:43 przez trzydziech, łącznie edytowano 2 razy
dysiunnia napisał(a):dziewczyna3Dziecha napisał(a):sewa napisał(a):Ja ewentualnie tez, ale bedzie mial ktos bardziej ciasnawo z tylu.
edt.
Zapisalem sie na damska koszulke zlotowa, a Osoba Towrzyszaca jednak nie chce, preferuje ktos? To bym nie musial rezygnowac, a juz przelalem. Rozmiar do wyboru.
jak się dysiunia nie zdecyduje pierwsza to wezmę koszulkę
Ok ale muszę wiedzieć jak finansowo wyciągnę do piątku dam ci znac Sewa:D chyba że mnie Ania wyprzedzi
A co do zlotu na dzień dzisiejszy niby jadę z moim ale do 8 może się sytuacja odwrócić o 180 stopni i co ja zrobię jak nie ma pokoi 1 osobowych to kto mnie do pokoju przygarnie![]()
![]()
kurde lipa
Czy jest jakaś laska z Torunia![]()
![]()
hehe
to jak chcesz, bo ja jestem zdecydowana na koszulkę
- Od: 9 sty 2011, 11:29
- Auto: Mazda 323F BJ 2002r DiTD 101KM
Można doliczyć kolejne auto, nie ma lipy w tym roku nie odpuszcze:P Tak to zawsze przez te szwaby mi coś nie dograło, w tym roku myślałem że też na przód nie będę nic wiedział, ale niestety albo stety:P wczoraj olbałem pierwszy egazmin na C+E więc robota napewno się o ponad miecha odwlecze więc JADĘ!!!
Niestety moja połówka nie da rady, akórat ten weekend ma pracujący i jade sam, trza będzie dobrze się zorganizować żeby być blisko co by za daleko nie latać
A co do najbliższego spota to kto wie może będę już w toronto, jakby co będę pisał.
Niestety moja połówka nie da rady, akórat ten weekend ma pracujący i jade sam, trza będzie dobrze się zorganizować żeby być blisko co by za daleko nie latać
A co do najbliższego spota to kto wie może będę już w toronto, jakby co będę pisał.
No to pieknie! Zlotoekipa sie powieksza ;D zapowiada sie niezla zabawa ;D
Ps. Spot MUSI sie odbyc w KejeFsi, juz nie pamietam kiedy cos tam bylo organizowane z mazdy ;p
edt.
Dysia tak teraz patrze, ze Ty nie musisz placic tych 20pln o ile jedziesz z Trzydziechem – jest to oplata za auto.
Ps. Spot MUSI sie odbyc w KejeFsi, juz nie pamietam kiedy cos tam bylo organizowane z mazdy ;p
edt.
Dysia tak teraz patrze, ze Ty nie musisz placic tych 20pln o ile jedziesz z Trzydziechem – jest to oplata za auto.
Ostatnio edytowano 13 mar 2012, 22:57 przez sewa, łącznie edytowano 1 raz

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
czyli czwartek 20 w KFC, postanowione xD Sewa, Twój kolejny post będzie 4cyfrowy 
no Sewa no to pięknie:D:D ale na lotnisko nie mając własnego autka to będzie można bo te 10 zł się wpłaci wiem że wam wiercę dziurę ale to mój pierwszy zlot i ja w sumie w tym wszystkim to ja zielona jestem
ok to ja i mój facet jak coś to po 110 zł hmm.. ok jak będę miała jakieś pytania to obgadamy w trakcie na jakimś spocie w ten czwartek mnie nie będzie bo mam duuużo innych rzeczy impreza urodzinowa kumpla:D 
- Od: 13 sie 2011, 19:49
dysiunnia napisał(a):no Sewa no to pięknie:D:D ale na lotnisko nie mając własnego autka to będzie można bo te 10 zł się wpłaci wiem że wam wiercę dziurę ale to mój pierwszy zlot i ja w sumie w tym wszystkim to ja zielona jestemok to ja i mój facet jak coś to po 110 zł hmm.. ok jak będę miała jakieś pytania to obgadamy w trakcie na jakimś spocie w ten czwartek mnie nie będzie bo mam duuużo innych rzeczy impreza urodzinowa kumpla:D
Słuchaj, jesli nie jedziesz swoim autem, to płacisz tylko za wstep 10 zł i nocleg 100zł, jesli jedzie z tobą Twój facet też z kimś to tak samo, a jeśli wjeżdżacie swoim samochodem to doliczacie do tego 20 zł za samochód. I to wszystko. Ja jak by co jadę sam więc jeśli ktoś chce to mam jedno wygodne miejsce z przodu i dwa nie wygodne miejsca w styłu, których nie polecam
Do tego pisałem juz z lulu i podobno jest już ciasno z domkami, trzeba ostro się zgadać żeby być obok siebie.
kurde czwartek to mi pasuje po 21:20 dopiero xD
o której jak coś byście wyjeżdżali z Torunia do czaplinka?
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
sory po 21:) nie wiem, mowilem ze hjutro sie dowiem:)
200km do przejchania, to tak myślę że 7:30 jak wyjdziemy to się wpasujemy na wjazd (10:00-10:30). oczywiście byśmy polecieli pod Bydgoszczą, bo mają ładną obwodnicę, a dalej dużych miast nie ma, więc powinno iść/jechać 
Już dopisany do zlotu
transport z Trzydziechem:D preferencje do pokoju z kimś z trn lub bdg 

- Od: 11 kwi 2010, 17:59