ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Bartg napisał(a):Ja również dzięki za spota i przede wszystkim Adamowi za podwózkę, co oszczędziło nieco mój przegub Sprawdzanie oleju rulez, zwłaszcza komentarze
spoko, czapkę oddam przy najbliższym spotkaniu
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
Dzięki za kameralnego spota, jak zwykle śmiechu po pachy 
Ciśnienie to Tobie wzrosło przez ten filar na parkingu

Widzewianka_TM napisał(a):dzięki za spotkanie.
sprawdzanie oleju i mój wyjazd bezcenne![]()
![]()
normalnie mi ciśnienie wzrosło
Ciśnienie to Tobie wzrosło przez ten filar na parkingu

- Od: 10 lip 2010, 08:43
- Auto: 626 GW 2.0 DiTD 01'
I jak jutrzejszy spot? wpadamy pod halę czy jeszcze SS-2?
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Dzięki za spota, jak zawsze było miło pogadać i poprzeżywać odniesione na polu walki obrażenia
Miło również zobaczyć nowe autka, w tym śliczną trójkę i Bjtkę jak michał napisał. Gobass pakiecik z Eunosa robi robotę w Mxie, teraz tylko letnia felga i jest kozak. Na następnym spocie musimy ustalić koniecznie kto jedzie na zlot, ja zapiszę jak tylko będzie możliwość standardowe +3 do siebie, żeby zaklepać miejsce i przedyskutujemy w następny wtorek może już pod halą
Lemur patent z myjnią spoko, chętnie obcenimy jak to będzie działać 

ja tez juz w domu. ludzi duzo ale autek jakos malutko.
ogolnie spocik jak zwykle

ogolnie spocik jak zwykle

-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Odmeldowuję się w jednym kawałku, Majki też cały, dotarliśmy.
a dziękuję, miło słyszeć... Nie chciałem pakować pseudo-tuningowych zderzaków czy lotki, jednak z jakiegoś powodu Mazda wypuściła idealnie dopasowane części. Buty na lato już czekają, montaż po zmianie hamulców na 4 tarcze, czarna felga z delikatnym czerwonym akcentem.
Dzięki wszystkim za miłe spotkanie i pozdrawiam.
Bartg napisał(a):Gobass pakiecik z Eunosa robi robotę w Mxie, teraz tylko letnia felga i jest kozak.
a dziękuję, miło słyszeć... Nie chciałem pakować pseudo-tuningowych zderzaków czy lotki, jednak z jakiegoś powodu Mazda wypuściła idealnie dopasowane części. Buty na lato już czekają, montaż po zmianie hamulców na 4 tarcze, czarna felga z delikatnym czerwonym akcentem.
Dzięki wszystkim za miłe spotkanie i pozdrawiam.
- Od: 11 sie 2009, 00:46
- Auto: MX-3 B6-DE
MALYNA napisał(a):Witam wszystkich raz jeszcze, tym razem elektronicznie. Miły spot oby częściej. Sory że nie uprzedziłem ale chyba nic się nie stało? POZDRAWIAM
Witamy serdecznie i zapraszamy częściej
No i jak na nowego nawet nie wyglądałeś na zbyt przestraszonego. To się liczy. Nadasz się a Mazda 3 hmmm fajna.
Poza tym z tego co widzę to pierwszy post napisałeś już po spocie a to ewenement na skalę lokalną jak nie krajową. Oby tak dalej.
Poza tym z tego co widzę to pierwszy post napisałeś już po spocie a to ewenement na skalę lokalną jak nie krajową. Oby tak dalej.
Skrajnie Uprzedzony Kolega
no to fajnie,że spocik udany.
mazda 3 mnie ominęła, abu

Info zlotowe będzie dziś zapewne, ale szykować już kasę
pozdrowienia dla nowych osób, idzie wiosna, więc i nowe osoby przybywają!

mazda 3 mnie ominęła, abu
Info zlotowe będzie dziś zapewne, ale szykować już kasę
pozdrowienia dla nowych osób, idzie wiosna, więc i nowe osoby przybywają!

-
Ania_TM
Bartg napisał(a):Po pracy wrzucę jakieś fotki z telefonuCo do zlotu to przygotować się na lekki szok cenowy niestety, plus odległość
no oby nie bylo przegiecia bo jeszcze sie okaze ze moj pierwszy zlot bede musial odlozyc przynajmniej do ryk
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r