Śmieszne lub ciekawe zdjęcia/filmy/linki/teksty (bez polityki).
-
Blue inside & red outside!

- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Kamil T napisał(a):dirtracer napisał(a):
o... dwie PzKpfw C4 poszły na przełaj ... za kilka lat będziemy oglądali podobne kwiatki u siebie jak fuszerka z robionych na odwal autostrad zacznie wychodzić...
Pozdrawiam
Powiem wam, że zawsze uważałem iż należy wybudować w PL elektrownię jądrową. Niestety zmieniłem zdanie, jeśli mają ją wybudować tak jak wszytko inne tzn autostrady, stadion itd to ja dziękuję.
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
Może to miał być tynk strukturalny?

- Od: 1 gru 2006, 13:03
- Auto: Była 323 BG
Była Mazda 6 TS2 GG 2.0 LF 147 qni
była Mazda6 Tamura 2007 GG 2.0 LF
Moja Trójeczka BK LF

- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
Magician napisał(a):Ja już nie student ale filmik zacny
Byo, nie dawno, chyba radex wrzucał jak dobrze pamiętam
-
Kamil
Magician napisał(a):20 stron teraz przeleciałem i nie znalazłem. Gdzie to jest? Bo nie zasnę ze strachu przez solonezem...
na 638 dokładnie
Wiele produktów o smaku waniliowym zawiera składnik zwany castoreum. Jak podaje Wikipedia – jest on wydzieliną gruczołów bobra europejskiego oraz kanadyjskiego. Pozyskiwanie castoreum odbywa się bez szkody dla zwierząt. To wydzielina uzyskiwana z gruczołów napletkowych samca bobra. Służy ona tym zwierzętom do natłuszczania futra i do znaczenia swojego terytorium.
A wam jak smakują suszone bobrze naplety?

sewo napisał(a):Wiele produktów o smaku waniliowym zawiera składnik zwany castoreum. Jak podaje Wikipedia – jest on wydzieliną gruczołów bobra europejskiego oraz kanadyjskiego. Pozyskiwanie castoreum odbywa się bez szkody dla zwierząt. To wydzielina uzyskiwana z gruczołów napletkowych samca bobra. Służy ona tym zwierzętom do natłuszczania futra i do znaczenia swojego terytorium.
masz troszkę wiecej

- Od: 30 cze 2011, 19:48
- Auto: Mazda 6 GJ 2014
2.0 165KM