Kogo widziałem / widziałam
Pozdrawiam właściciela/właścicielkę czarnej M6 którą namierzyłem dziś na parkingu na os. Powstań Narodowych w Poznaniu. Nowe podkładki klubowe w kolorze niebieskim do rejestracji PZ *****! 
...wars come and go but my soldiers stay eternal...
@Ania widziałem jak omijałaś dziury, pozdrawiam!
@Bartek Cetkę też podpatrzyłem, przejeżdżałem tam 40 sekund później![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
@Bartek Cetkę też podpatrzyłem, przejeżdżałem tam 40 sekund później
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
a byłem byłem
a Ciebie nie widziałem
- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL
Widziałem GD zieloną (taką jak Piotr89 tylko ze spojlerem z tyłu) na starych podkładkach... Patrzyłem na człowieka, ale głupio mi było pomachać
A pod Mc Donem MX5 lubelskie – rozmawiałem, ale niechętny bo u nas się mało na forum dzieje w temacie Miata-wymiata...Szkoda

A pod Mc Donem MX5 lubelskie – rozmawiałem, ale niechętny bo u nas się mało na forum dzieje w temacie Miata-wymiata...Szkoda
tak to ja i moja trasa na polibude widzę kolejna Bj cieszy mnie to....
- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL
Pozdrowienia dla Adamowej szóstki, która widzę z okna
Także na pewno jest bezpieczna
Ale zająłeś mi miejsce i musiałem parkować 500m dalej i już Cie nie lubię 

[quote="lukias81"]Widziałem GD zieloną (taką jak Piotr89 tylko ze spojlerem z tyłu) na starych podkładkach... quote] tez ją widziałem, taka zielono turkusowa i ma z tyłu na wysokości szyby taką wielka płetwę, ja osobiście też mam ale lotkę na górze klapy od GTR-a, a co do tej płetwy to by wygląd spaskudziła 

-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Lorne napisał(a):Kamil a czy Adaś z Wawy nei sprzedal swojej Ba zielonej w nasze strony ? Bo widze czesto taka jak on mial ze spojlerem , podkladkami i srebrnymi literami na tylnej klapie "mazdaspeed" na blachach z Moniek ?
Pewnie moją madzie widujesz
czerwona mx-3 dzisiaj rano o 7;30 na parkingu pod kościołem w konopnicy ganiała jakiegoś kundla 

- Od: 8 lis 2010, 10:37
- Auto: Mazda 323F 2.0 V6 '96r