Tutaj się witamy
Witam wszystkich
Niezła kopalnia wiedzy ... Jestem tutaj ponieważ planuję zakup pierwszej mazdy... Mam nadzieję będzie łatwiej pozdrawiam Zbyszek
Niezła kopalnia wiedzy ... Jestem tutaj ponieważ planuję zakup pierwszej mazdy... Mam nadzieję będzie łatwiej pozdrawiam Zbyszek
-
zfolga
Witam forumowicze
Przemek szczęśliwy od wczoraj posiadacz Madzi 323F BJ 2.0 DiTD rocznik 2000. Moja ukochana Lady in red. Nosiłem się zamiarem zakupu autka do jazdy po mieście itd. jakiś Golf, Skoda, czy inne szare badziewie.I wtedy zobaczyłem ją.
Zakochałem się od pierwszego wejrzenia
Mam nadzieje że znajdę tu wiele przydatnych informacji by dobrze o nią dbać.
PS. Gość od którego kupowałem miał łzy w oczach jak zabierałem kluczyk.
Przemek szczęśliwy od wczoraj posiadacz Madzi 323F BJ 2.0 DiTD rocznik 2000. Moja ukochana Lady in red. Nosiłem się zamiarem zakupu autka do jazdy po mieście itd. jakiś Golf, Skoda, czy inne szare badziewie.I wtedy zobaczyłem ją.

Mam nadzieje że znajdę tu wiele przydatnych informacji by dobrze o nią dbać.
PS. Gość od którego kupowałem miał łzy w oczach jak zabierałem kluczyk.
- Od: 6 mar 2012, 18:50
- Auto: Mazda 323F BJ r. 2000 2.0 TD
Witam.
Kolejny nowy na forum.
Nazywam sie Adrian. Postanowilem sie zarajestrowac, gdyz widze jest nawet spora reprezentacja fanatykow Mazdy z woj. lubelskiego. Sam mieszkam w Hrubieszowie, i jestem zainteresowany zlotami w moim wojewodztwie
Moje pierwsze auto, ktore sobie zakupilem to 323F BA 2.0 V6 z 95'. Auto stalo sie moim oczkiem w glowie, a jego tuning nowym hobby 
Kolejny nowy na forum.
- Od: 7 mar 2012, 17:33
- Auto: M6 2.3 2002 Hatchback
Witam.
Tomasz
Mazda mx3 1,6 DOHC czerwona
To już moja druga madzia ,pierwsza była 323 1,6i BD którą uważam za jeden z lepszych wozów i co najważniejsze nigdy mnie nie zawiodła choc miała już 23 lata
.
Mam nadzieję na poznanie kogoś z Elbląga lub okolic kto mógłby mi pomóc w rozwiązaniu kilku mechanicznych i technicznych spraw w mojej mx3-ce .
Lekko się spóźniłem na ostatni zlot pod carrefurem ,o całe 2 godziny i juz nikogo nie znalazłem.
Moze następnym razem.
Do zobaczenia.
Tomasz
Mazda mx3 1,6 DOHC czerwona
To już moja druga madzia ,pierwsza była 323 1,6i BD którą uważam za jeden z lepszych wozów i co najważniejsze nigdy mnie nie zawiodła choc miała już 23 lata

Mam nadzieję na poznanie kogoś z Elbląga lub okolic kto mógłby mi pomóc w rozwiązaniu kilku mechanicznych i technicznych spraw w mojej mx3-ce .
Lekko się spóźniłem na ostatni zlot pod carrefurem ,o całe 2 godziny i juz nikogo nie znalazłem.
Moze następnym razem.
Do zobaczenia.
-
Wilkor
Witam, chciabym sie przywitac 
od 2 dnii jestem szczesliwym posiadaczem Mazdy 6 2.0 143KM z 2006roku w wersji TOP. mam nadzieje ze spedze tu duuuuzo milych chwil
Fotki w pozniejszym czasie 
pozdrawiam!
Grzegorz
od 2 dnii jestem szczesliwym posiadaczem Mazdy 6 2.0 143KM z 2006roku w wersji TOP. mam nadzieje ze spedze tu duuuuzo milych chwil
pozdrawiam!
Grzegorz
- Od: 7 mar 2012, 11:24
- Auto: Mazda 5 2006 2.0D 110KM
Wszystkim babkom, kobitkom i dziewczynom na forum duuuuuuuuzo zdrowia i usmiechu, oraz szerokich i przyczepnych , prostych tras i pięknych , bezawaryjnych Mazd życze ja...

Sprzedam konsole środkową do M6 polift, z uszkodzonym Cd Bose, bez sterowników nawiewu
- Od: 21 mar 2011, 00:37
- Auto: Mazda 6 2.0 TS2, 2005
Mazda 3 1.6 TS2, 2005
viewtopic.php?f=331&t=131055
Witam wszystkich forumowiczów. W końcu się zarejestrowałem jako posiadacz kolejnej 626 ge 1,8.
Myślę że dowiem się różnych ciekawostek na temat mojej Madzi. Postaram się również pomóc i wzbogacić forum jako mechanik 
Pozdrawiam Redlun
Pozdrawiam Redlun
-
Redlun
Witam wszystkich. Wlaśnie się zajetestrowalem . Niedawno kupilem mazde 323f z 2001 roku w bęzynie o poj. 1.600. Ogolnie jestem zadowolony . Jezdzi mi się bardzo dobrze. Troche poczytam na forum , Pozdrawiam wszystkich. 
-
kawaler1969
benzyniekawaler1969 napisał(a): w bęzynie

- Od: 7 mar 2012, 11:24
- Auto: Mazda 5 2006 2.0D 110KM
Witam wszystkich!
Niedawno się zarejestrowałem. Jestem szczęśliwym posiadaczem M3 MZ-CD z 2006r. po lifcie. Autko suuuuuuuuuper i NIE zamienie na żadne inne:).
-
bluedragon
Witam wszystkich
Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 323C 1995rok 1,8 16V DOHC tylko nie wiem dokładnie jaki silnik, bo VIN, a papiery z Holandii wskazują inaczej.
Jestem drugim właścicielem w Polsce, gdzie autko jeździ 6lat. Samochód użytkowany przez kobietę, która przez 6lat zmieniała tylko rozrząd, oleje i raz klocki do tarczówek
Przebieg 230tys wydaje się realny, jeśli wierzyć kobiecie w to ile jeździła. No ale auto zmęczone i będę miał z nim dużo do roboty, także cieszę się, że jest takie forum gdzie można się dużo dowiedzieć i zapytać o pomoc!:)
Ciekawostką jest to że mam seryjną sekwencję LPG od mazdy zainstalowaną w Holandii
Jak auto wyjdzie od lakiernika, dodam jakieś fotki
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, a szczególnie właścicieli 323C
Od razu zapraszam do debaty nad tym jaki to silnik;p viewtopic.php?f=116&t=133009&p=2239637#p2239637
Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 323C 1995rok 1,8 16V DOHC tylko nie wiem dokładnie jaki silnik, bo VIN, a papiery z Holandii wskazują inaczej.
Jestem drugim właścicielem w Polsce, gdzie autko jeździ 6lat. Samochód użytkowany przez kobietę, która przez 6lat zmieniała tylko rozrząd, oleje i raz klocki do tarczówek

Ciekawostką jest to że mam seryjną sekwencję LPG od mazdy zainstalowaną w Holandii
Jak auto wyjdzie od lakiernika, dodam jakieś fotki
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, a szczególnie właścicieli 323C
Od razu zapraszam do debaty nad tym jaki to silnik;p viewtopic.php?f=116&t=133009&p=2239637#p2239637
- Od: 8 mar 2012, 20:02
- Auto: nadwozie: Mazda 323 C V (BA) rok prod: 1994/1995
silnik: 1.8 16V DOHC BP *po remoncie
bluedragon napisał(a):Witam wszystkich!Niedawno się zarejestrowałem. Jestem szczęśliwym posiadaczem M3 MZ-CD z 2006r. po lifcie. Autko suuuuuuuuuper i NIE zamienie na żadne inne:).
Witam
Zapraszam do udzielania się w wątku regionalnym viewforum.php?f=72 oraz braniu udziału w co miesięcznych spotkaniach grupy podkarpacie.
Pozdrawiam
Witam
Forum przeglądam sporadycznie od kilku lat, jak jeszcze był stary design.
Przyznam, że zarejestrowałem się tutaj aby dodać ogłoszenie z chęcią kupna Mazdy, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pozdrawiam
Forum przeglądam sporadycznie od kilku lat, jak jeszcze był stary design.
Przyznam, że zarejestrowałem się tutaj aby dodać ogłoszenie z chęcią kupna Mazdy, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pozdrawiam
-
staryjaponiec
Witam wszystkich Forumowiczów !
Jestem z Kujaw i od 2008 roku posiadam 626 liftback 2.0 benzynka, po którą jechałem aż do Monachium.
Jak do tej pory byłem z auta bardzo zadowolony (do dziś żadnych awarii), natomiast zużyciu uległo sporo materiałów eksploatacyjnych i dlatego postanowiłem się zaprzyjaźnić z Forum, by przywrócić autku dawną młodość.
A przy okazji poznać innych użytkowników marki
Pozdrawiam !
Jestem z Kujaw i od 2008 roku posiadam 626 liftback 2.0 benzynka, po którą jechałem aż do Monachium.
Jak do tej pory byłem z auta bardzo zadowolony (do dziś żadnych awarii), natomiast zużyciu uległo sporo materiałów eksploatacyjnych i dlatego postanowiłem się zaprzyjaźnić z Forum, by przywrócić autku dawną młodość.
A przy okazji poznać innych użytkowników marki
Pozdrawiam !
- Od: 7 mar 2012, 14:08
- Auto: 626 GF liftback, 2.0 136 KM, 2001 r.
Witam wszystkich, jestem tutaj nowy, od listopada 2011 szczęśliwy posiadacz czerwonej mx5 1991r
)
-
emil