A następny gdynia... gdzie ten parking reala w ogóle?
TRÓJMIASTO – 20.06.2021 – od 18:00 – parking przy Ergo arena
Wicher napisał(a):gdzie ten parking reala w ogóle?
Parking jest przy samym markecie. Jak podjedziesz to nie sposób go nie zauważyć.
Wicher napisał(a):Dobra. Inaczej. Gdzie jest real w Gdy?
Tutaj
2Nol napisał(a):Rower? Ja chętnie o ile będzie to jazda po lesie. Jazda po płaskim jest nudna. A i tak nie nadąrzycie za mną
To możemy zrobić ustawkę na leśną wyprawę. Preferuję górzyste tereny bez wyjeżdżonych ścieżek
mckoper napisał(a):To możemy zrobić ustawkę na leśną wyprawę. Preferuję górzyste tereny bez wyjeżdżonych ścieżek
Dobrze! Ja z kolei proponuje niebieski albo czarny szlak w TPK. Jest kilka miejsc gdzie idzie zagotować hamulce
Spanie w nocy jest dla mięczaków.
- Od: 5 lut 2007, 00:37
2Nol napisał(a):Ja mam rower przygotowany. Łańcuch wykąpany, linki nasmarowane, hamulce odpowietrzone. Nawet olej i zimmeringi w amorku wymienione
ja nie musze tego robic
bo mam samochod

-
waldii
2Nol napisał(a):Dobrze! Ja z kolei proponuje niebieski albo czarny szlak w TPK. Jest kilka miejsc gdzie idzie zagotować hamulceJa mam rower przygotowany. Łańcuch wykąpany, linki nasmarowane, hamulce odpowietrzone. Nawet olej i zimmeringi w amorku wymienione
Ja już dawno po przeglądzie
To co najbliższa niedziela?

2Nol napisał(a):hmm, ja mam trzy
w to sie nie scigajmy,bo hmmm i tak bym wygral

-
waldii
Ja wiem? ałtomata sie ludzie boją chyba. Zupełnie bezpodstawnie bo jak sam wiesz mój ałtomat daje sobie całkiem sprawnie radę. Koperek też coś o tym wie 
A niedziela na rowerek może być, o ile nie będzie jakichś mega mrozów
A niedziela na rowerek może być, o ile nie będzie jakichś mega mrozów
Spanie w nocy jest dla mięczaków.
- Od: 5 lut 2007, 00:37
chętny ktoś na SSS wieczorem w przedziale 20-23 ?

- Od: 20 lut 2011, 22:19
- Auto: MX-3 1.6 DOHC
viewtopic.php?f=312&t=122675
Jak wrócę z treningu i będzie mi się coś jeszcze chciało to może ew. o 22.30, ale śmiem wątpić sam w siebie
Btw. Jak można dostąpić zaszczytu wystąpienia na 1 stronie w spisie ludzi z grupy pomorskiej?
Btw. Jak można dostąpić zaszczytu wystąpienia na 1 stronie w spisie ludzi z grupy pomorskiej?

damigda napisał(a):chętny ktoś na SSS wieczorem w przedziale 20-23 ?
chętnie
日本の国内市場
- Od: 27 maja 2011, 01:25
- Auto: MX3 1.6 SOHC viewtopic.php?f=312&t=122756
Piterek17 napisał(a):Btw. Jak można dostąpić zaszczytu wystąpienia na 1 stronie w spisie ludzi z grupy pomorskiej?
Wystarczy że napiszesz tak jak przed chwila to zrobiłeś
już jesteś