Konkurs Fotograficzny 2012 – Tura I – ankieta
U mnie był deszcz zimowy
Głos oddany 
hehe
może na następną turę coś wymodzimy 
szumki44 napisał(a):oddalem glosy nie ze wzgledu ze mam taki sam samochodzik jak na zdjeciuale sluchajac Hip Hopu i oddalem najbardziej pasujacemu autku
brawo fajne ladne fotki
Kurcze, na następny konkurs trzeba przygotować jakieś złote łańcuchy
ADHD napisał(a):szumki44 napisał(a):oddalem glosy nie ze wzgledu ze mam taki sam samochodzik jak na zdjeciuale sluchajac Hip Hopu i oddalem najbardziej pasujacemu autku
brawo fajne ladne fotki
Kurcze, na następny konkurs trzeba przygotować jakieś złote łańcuchy
i koniecznie puść hip hop jak będziesz robił zdjęcia

3 glosy poszly i odemnie... po cichu kibicuje jednej takiej pieknej 

-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
tylko dlaczego ta ładna piękna fotografia jest tak niechlujnie zrobiona...
temat super, pomysł super, ujęcie super auto może się podobać – w znaczeniu fotogeniczne, widać użycie PS – fajnie ze smakiem tylko czemu na zdjęciu pozostały szpecące detale?
1. odpryski farby na zderzaku i drzwiach, 2. obsrana maska, 3. nie zdarta stara naklejka na szybie, 4. rozmazane góvno wycieraczką na przedniej szybie, 5. białe okulary na uchwycie...
temat super, pomysł super, ujęcie super auto może się podobać – w znaczeniu fotogeniczne, widać użycie PS – fajnie ze smakiem tylko czemu na zdjęciu pozostały szpecące detale?
1. odpryski farby na zderzaku i drzwiach, 2. obsrana maska, 3. nie zdarta stara naklejka na szybie, 4. rozmazane góvno wycieraczką na przedniej szybie, 5. białe okulary na uchwycie...
Jak sie koledze moje auto nie podoba to nie musi ogladac a fotka spontan i bez ps
auto idzie dopiero do malowania bo jest po przekladdze z japonca bo orginalna buda zginela pod drzewem...
- Od: 9 lip 2011, 21:26
- Auto: Chrysler voyager 2.5crd 04r
Mercedes e290 99r
David83 napisał(a):Jak sie koledze moje auto nie podoba to nie musi ogladac
no właśnie mi sie podoba
Fota wg mnie jest na 5- (minus właśnie za defekty
Głosy poszły, czekam na wyniki 
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl