KIELCE – spotkania regionalne
Pawle mi nie przeszkadza, że przyjade i pokopie w opony.
Obiecałem, że będę w Borkowie? Byłem.
Teraz obiecałem, że będę, przykro mi ale dziadek mi się rozchorował.
Zawsze jestem zainteresowany spotkaniami.
Z Matim kiedyś się spotkaliśmy na spocie w Nowej Słupi.
Zdarza się tak, że komuś się popsuje auto albo tak jak mi wypadną sprawy rodzinne.
Może zaproponujmy kolejne spotkanie z tym, że któryś z nas poda numer telefonu i zamiast w dzień spotkania pisać na forum, że nie przyjedzie ktoś albo przyjedzie to poprostu napisze smsa do tej osoby.
Jeżeli zbierzemy powiedzmy 10 aut to spot się odbędzie, a jeśli nie to zamykamy temat.
Proponuję po 15 marca zorganizować spot.
Co Wy na to?
Obiecałem, że będę w Borkowie? Byłem.
Teraz obiecałem, że będę, przykro mi ale dziadek mi się rozchorował.
Zawsze jestem zainteresowany spotkaniami.
Z Matim kiedyś się spotkaliśmy na spocie w Nowej Słupi.
Zdarza się tak, że komuś się popsuje auto albo tak jak mi wypadną sprawy rodzinne.
Może zaproponujmy kolejne spotkanie z tym, że któryś z nas poda numer telefonu i zamiast w dzień spotkania pisać na forum, że nie przyjedzie ktoś albo przyjedzie to poprostu napisze smsa do tej osoby.
Jeżeli zbierzemy powiedzmy 10 aut to spot się odbędzie, a jeśli nie to zamykamy temat.
Proponuję po 15 marca zorganizować spot.
Co Wy na to?
Tutaj chodzi o pasję ...
- Od: 23 sie 2011, 16:20
- Auto: Mazda 323F BA
1,5 88KM
1997r.
Rafał, a tam u was w Ostrowcu jest jakiś Paintball? Bo coś mi się tak obiło o uszy... to mógłby być fajny pomysł na spota
- Od: 8 lis 2011, 19:06
w połowie marca juz ciepło będzie to będę mógł założyć te ładniejsze"łapki"

Doceniam to Pawle. 
Kumpel mi dziś mówił, że jest paintball kilka kilometrów od Ostrowca w Rudzie kościelnej (to jest koło Ćmielowa).
Podobno dobry plac i z tego co pamieta to koszt to 50zł.
Kumpel mi dziś mówił, że jest paintball kilka kilometrów od Ostrowca w Rudzie kościelnej (to jest koło Ćmielowa).
Podobno dobry plac i z tego co pamieta to koszt to 50zł.
Tutaj chodzi o pasję ...
- Od: 23 sie 2011, 16:20
- Auto: Mazda 323F BA
1,5 88KM
1997r.
Nom, jest paintball w Rudzie. Ale i tak ludzie z Ostrowca to mają.
Przedzwonię do nich i zobaczę co uda mi się ustalić.
Puki co odpadam ze wszystkich spotkań, jak się okazało pod koniec tamtego tygodnia, 8 mam egzamin inżynierski
Przedzwonię do nich i zobaczę co uda mi się ustalić.
Puki co odpadam ze wszystkich spotkań, jak się okazało pod koniec tamtego tygodnia, 8 mam egzamin inżynierski
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Michał 8 egzamin ale na weekendzie można się spotować, lub jeszcze za tydzień jak wolicie. Ja tylko mam nadzieję, że się załapię na choć jednego spota.
Całkiem dobry pomysł taki spocik, można dużo doświadczeń wymienić. Jak zwykle tylko problem z czasem:) z chęcią bym się pojawił na czymś takim no ale jak mówie ciężko wszystko czasami zgrać z obowiązkami. Przy okazji chciałem zapytać macie może namiar na dobrego mechanika co by mu mazda problemów nie sprawiała w Kielcach bo nie wyhaczyłem takiej informacji na forum.
Sprawiedliwość bez siły to nieudolność, siła bez sprawiedliwości to przemoc.
Masutatsu Oyama
Masutatsu Oyama
- Od: 12 mar 2010, 15:53
- Auto: Mazda 323F 97r Z5

Panie i Panowie z województwa Świętokrzyskiego .
Może zrobimy w końcu spocika regionalnego ? (wiem że to nie łatwe u nas !
Moja propozycja : miejsce spotkania -- KIELCE -- (parking koło Reala,MediaMarkt) lub inne propozycje...
To są terminy spotkań prosiłbym chętnych o wpisanie się pod nimi
1) 01.04.
– MatiCK
– Pawlak63
2) 06.04.
– MatiCK
– Pawlak63
3) 15.04.
– MatiCK
– Pawlak63
w godzinach
PS.

jeśli komuś nie pasuje żaden termin proszę nie pisać głupich komentarzy
Pozdrawiam
- Od: 20 sie 2011, 14:16
- Auto: Mazda 323F 1.5
Jak dam radę to podskoczę, na Niemcy lecę we wtorek i nie jestem w stanie powiedzieć jak z czasem będę. Czyli wasza dwójka będzie na pewno??
Ostatnio edytowano 31 mar 2012, 21:41 przez DamianSzatan666, łącznie edytowano 1 raz

szczerze mówiąc to pogoda nawet nie taka zła. Miałem wyjechać po 16 ze względu na zawiezienie panny na kurs prawka, jednak dobrze że wszedłem i zobaczyłem.
6 mnie nie ma(Niemcy) zobaczymy kolejne terminy.
6 mnie nie ma(Niemcy) zobaczymy kolejne terminy.