W ogóle dopiero teraz zauważyłem, że w moim poście Tablet cuda powstawiał. Próbował być mądry i podpowiadał słowa, ja nie wszystko podłapałem i się "kfiatki" fajne znalazły. Już jednak poprawione

www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):pięknościuwielbiam tą uśmiechniętą mordę
Leomc napisał(a):... dlaczego nie wziąłem swojej Madzi w tym kolorze, co za wredna klapka mi na oczy opadła?...![]()
![]()
no, masz najbardziej praktyczny kolor z możliwych.bigboy177 napisał(a):Duży plus, prócz samego wyglądu, rzecz jasna, to fakt, iż nie widać zbyt mocno zabrudzeń. Musi być faktycznie upaćkana żeby było znać.
bigboy177 napisał(a):Zastanawiam się jeszcze czy na zbliżający się przegląd (w styczniu) nie zlecić montażu tempomatu i progów podświetlanych, ale jeszcze przemyślę sprawę czy rzeczywiście mi to potrzebne
bigboy177 napisał(a):@mirfex69 – miłość, miłość... aż się boję, że jak przyjdzie moment sprzedaży, nie będę w stanie tego zrobić
bigboy177 napisał(a):Zastanawiam się jeszcze czy na zbliżający się przegląd (w styczniu) nie zlecić montażu tempomatu i progów podświetlanych, ale jeszcze przemyślę sprawę czy rzeczywiście mi to potrzebne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości