na forum BVB też mogłem zaobserwować wysyp fanbojów Kuby i Lewego po zdobyciu mistrzostwa. a reszty składu nie znają

cieszę się że Real zdobędzie mistrza, te fanboje Barcy trochę się uspokoją

www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):cieszę się że Real zdobędzie mistrza, te fanboje Barcy trochę się uspokoją Obrazek
@tomek@ napisał(a):W tym gromaciek![]()
Radex napisał(a):cieszę się że Real zdobędzie mistrza, te fanboje Barcy trochę się uspokoją Obrazek
Radex napisał(a):a mówiąc o fanbojach raczej nie miałem na myśli Maćka choć trzeba przyznać też trochę zwiksowany na punkcie Barcelony jest
Fans napisał(a):Najważniejsze wydarzenie z polskiej Ekstraklasy to wygrana naszej stołecznej Legii Warszawy ze Śląskiem aż 4:0.
gromaciek napisał(a):Fans napisał(a):Najważniejsze wydarzenie z polskiej Ekstraklasy to wygrana naszej stołecznej Legii Warszawy ze Śląskiem aż 4:0.
Przyznam że nie spodziewałem się takiego wynikuTym bardziej ze Legia ledwo co ochłonęła po pucharach a teraz mieli wyjazdówkę z liderem ligi
![]()
Brawo
gromaciek napisał(a):Szymon napisał(a):gadacie pierdoły! Widzieliście co zrobił Ruch!?
Wychurał Lecha
Adamos napisał(a):BVB wygrywa 3:1, dwa gole Lewego! super
Adamos napisał(a):jeszcze FCB dziś wygra i będzie okej
Radex napisał(a):szkoda że Klopp nie wywalił Schmeltzera
Kamil napisał(a):Jeszcze nie miałem przyjemności oglądać jego dobrego występu. W ogóle mnie gość nie przekonuje.
People_Hate_Me napisał(a):widzieliście Bramke Ronaldo? xD
Kamil napisał(a):Barca dziś na wyjeździe, więc szykujcie się na baty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości