Tatusiowóz...szybki, w miare ładowny...Wasze propozycje
Ryzykowna decyzja 
Witam witam,
Po długich poszukiwaniach w końcu znalezione wszem i wobec ogłaszam ze kupiłem VOLVO S40 1,9 T4
za niedługo wrzucę kilka fotek na razie robi się rozrząd i podstawowe rzeczy po zakupie samochodu:P
Pozdrawiam
Po długich poszukiwaniach w końcu znalezione wszem i wobec ogłaszam ze kupiłem VOLVO S40 1,9 T4
za niedługo wrzucę kilka fotek na razie robi się rozrząd i podstawowe rzeczy po zakupie samochodu:P
Pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=JDA2TcA29TE Wydech wersja2
- Od: 14 sie 2009, 09:30
- Auto: BYŁA :Mazda 323F BA 2.0 V6 "zielona ździra"
JEST: VOLVO S40 1.9 T4
W sumie to racja, bo sedan to dziadkowózTomek6 napisał(a):Dominator napisał(a):Radex napisał(a):chwila chwila...
chciałeś tatusiowóz a kupiłeś sedana?![]()
A sedan to nie tatusiowóz?
Utarło się, że musi to być kombi ze zsypem na pieluchy z kupą relacji kabina – bagażnik a to tak nie do końca
Radex napisał(a):dziecka nie mam ale wydaje mi się że przydałby się conajmniej hatchback na wózek dziecięcy i inne bajery
Niby tak, ale różnie to potem bywa
- Od: 5 lip 2009, 23:42
Ja bym proponował Oplda Zafire OPC – Dobrze wyposażone, pakowne i mocne
przykładowy link http://aukcjewp.wp.pl/sliczna-zafira-op ... 82554.html
przykładowy link http://aukcjewp.wp.pl/sliczna-zafira-op ... 82554.html
- Od: 25 mar 2011, 13:35
- Auto: M6 2.0CITD 136km
Witam,
tak tak miał być kombik ale jak zobaczyłem kufer w S40 okazało sie że wózek wchodzi z nprawde sporym zapasem
więc został sedanik
wersja przedliftowa bo silnik lepszy niż polifty a zbiera sie to nie samowicie ale dół obrotów troszke słabo w porównaniu do madzi V6
Dominator bardzo dużo osób myśli ze jak już jest VOLVO to niewiadomo jakie koszty a to nie prawda szczerze powiem ze jest taniej niż moja poprzednia madzia 323F 2.0 V6:P
pozdrawiam
tak tak miał być kombik ale jak zobaczyłem kufer w S40 okazało sie że wózek wchodzi z nprawde sporym zapasem
W sumie to racja, bo sedan to dziadkowóztak jak pisze Radex lepszym wyborem byłby jakis hatchback.. Albo V40
Osobiście tez zastanawiałem sie nad S40/V40 T4. Ale bałem sie kosztów użytkowania. I mam co mam
Dominator bardzo dużo osób myśli ze jak już jest VOLVO to niewiadomo jakie koszty a to nie prawda szczerze powiem ze jest taniej niż moja poprzednia madzia 323F 2.0 V6:P
pozdrawiam
GieraPPa napisał(a):Dominator bardzo dużo osób myśli ze jak już jest VOLVO to niewiadomo jakie koszty a to nie prawda szczerze powiem ze jest taniej niż moja poprzednia madzia 323F 2.0 V6:P
na pewno nie musisz lać teraz tlye oleju co w KF

Trochę nie ten budżet 
GieraPPa napisał(a):Witam,
tak tak miał być kombik ale jak zobaczyłem kufer w S40 okazało sie że wózek wchodzi z nprawde sporym zapasemwięc został sedanik
wersja przedliftowa bo silnik lepszy niż polifty a zbiera sie to nie samowicie ale dół obrotów troszke słabo w porównaniu do madzi V6
W sumie to racja, bo sedan to dziadkowóztak jak pisze Radex lepszym wyborem byłby jakis hatchback.. Albo V40
Osobiście tez zastanawiałem sie nad S40/V40 T4. Ale bałem sie kosztów użytkowania. I mam co mam
pozdrawiam
Nie orientowałem się w cenach ale niektóre z elementów zawieszenia, materiałów eksploatacyjnych są zapewne droższe niz do pozostałych słabszych mocowo odmian? I chyba zamienników juz nie ma tyle co do takiego 1.8 lub 2.0..? Bo z tego co się orientuje to min. hamulce, rozrzad, przewody zapłonowe, sa takie same we wszystkich odmianach.. (cena jak do 626)
Nie wspomne o takich rzeczach jak statystyczna niezawodność tych modeli volvo w porównaniu do mazdy bo tu wiadomo
teraz robiłem rozrząd wersja mechaniczna wyszła mnie 600zł + robota 250 na częściach takich jak daję ASO a hydrauliczny wychodzi jakieś 250zł jeszcze dodatkowo:P
jedna poduszka silnika dosyć droga bo 480!!! ale reszta 130-160zł więc nie najgorzej...
pozdrawiam
jedna poduszka silnika dosyć droga bo 480!!! ale reszta 130-160zł więc nie najgorzej...
pozdrawiam
Dzi@dek napisał(a):Bo miałem propozycje nie do odrzucenia.
To auto chyba było w "zakup kontrolowany" TVN Turbo
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.