Polecane gry komputerowe
Może narażę się wielu osobom, ale od dwóch dni mam nowego Battlefield'a i jestem rozczarowany, przejdę kampanię dla zasady, ale uważam ,że jet to mocno przereklamowana produkcja. Jedyne co mi się podoba to plastyczność bohatera a raczej to jak się porusza, oraz rozwiązania które są mu powiązane – to coś nowego, reszta to syf.....
Żałuję, że wykorzystałem online kod.....teraz gra będzie tańsza po przejściu misji dla jednego gracza wylatuje z chaty.
Może moja ocena jest dlatego taka surowa ponieważ jestem fanem Activision, EA jest dobre do gier sportowych i tego się będę trzymał w przyszłości.
Żałuję, że wykorzystałem online kod.....teraz gra będzie tańsza po przejściu misji dla jednego gracza wylatuje z chaty.
Może moja ocena jest dlatego taka surowa ponieważ jestem fanem Activision, EA jest dobre do gier sportowych i tego się będę trzymał w przyszłości.
-
Fasola
grałem w to od momentu wprowadzenia na rynek , przestałem jak wprowadzili nowoczesne czołgi...żenada.
-
Fasola
no fakt, w kurzają trochę te nowe czołgi po których jak po kaczce spływają moje trafienia bo są hiper-aerodynamiczne 
ale ogólnie gierka jak na darmową wymiata, super grafika i dobra grywalność, dodatkowo urozmaicenie w postaci upgradeów
ale ogólnie gierka jak na darmową wymiata, super grafika i dobra grywalność, dodatkowo urozmaicenie w postaci upgradeów
Radex napisał(a):w kurzają trochę te nowe czołgi
Które niby tak dinguja ? Trza wiedzieć gdzie strzelać
Albo nie atakować wysokich tierów jak sie ma kiepskie działo.
Grasz ruskimy to KV albo KV-3 i smigasz. Na KV mam 8 kill w jednej bitwie.
U niemcow smigam Tigerem II, tez daje rade.
bieski napisał(a):Trza wiedzieć gdzie strzelać
co racja to racja, gra jest przemyślana i trzeba też rozważnie wybierać przeciwników. a jak ktoś za mocny to w grupie atakować. jednym słowem taktyka taktyk i jeszcze raz taktyka.
bieski grasz aktualnie? jaki masz nick? moze pogramy?
ja rozwijam po kolei każdą nację żeby różnymi czołgami pojeździć. czy może skupić się na jednym? którym???
najbardziej rozwinięte mam czołgi niemiecki bo idę w stronę Tygrysa. ale zauważyłem że amerykańskie czołgi są dość uniwersalne.
Radex napisał(a):jaki masz nick?
b13sk1_PL
Radex napisał(a):ja rozwijam po kolei każdą nację
ja też
Radex napisał(a):najbardziej rozwinięte mam czołgi niemiecki bo idę w stronę Tygrysa
Zalecam iść w stronę Tigera P. Tiger jest dobry ale po upgradzie. Niestety słaby pancerz z przodu powoduje że często i szybko idziesz. Miałem jakieś darmowe premium to szybko przelazłem na Tigera II. Tiger p ma 200 mm pancerza z przodu, zwykły Tiger tylko 100 mm. Cały update odkrywasz na Tigerze P a potem idziesz przez Tigera do Tigera II.
Proponuje ci isc w strone KV. KV ma dwa ekstra działa
Jedno 152 mm co ładuje się prawie 30 sekund, ale zabiera z 700 dmg, oraz drugie 107 mm które zadaje 300 dmg. Na KV tez zarobisz troche kasy. Naprawa super tania (2-3k) a na jeden mecz nawet jak przegrywasz wyrywasz z 12k kasy.
Radex napisał(a):ale zauważyłem że amerykańskie czołgi są dość uniwersalne.
Amerykańce są trudne.
Radex napisał(a):tym bardziej że niemieckie czołgi na tym samym poziomie mają ponad 100hit points mniej
Potem jest wiecej
KV tez oczywiscie musi byc. Nie sprzedawaj nigdy tych czołgów. Naucz sie nimi grać i tłucz kasę
PS. Jak juz załoga ma 100% exp, pamietaj o tym aby rozwijać zdolności. Polecam te od naprawy
Kup tez rammera do czołgu którym grasz najwięcej, jak bedzie w promocji
A ja odgrzebałem Grim Fandango
I nadal mi się podoba 
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
wkurza mnie czasem ten WoT. kupiłem Pz38nA czyli tier 4. włączam gre a tam goście z czołgami z tiera 9, 8, 7, kilku 6 i 5
WTF
!!
trochę mnie takie granie demotywuje. tak samo grani t28, z tym czołgiem to chyba 10 lat będę zbierał XP na KV
może jakieś rady misio?

trochę mnie takie granie demotywuje. tak samo grani t28, z tym czołgiem to chyba 10 lat będę zbierał XP na KV
może jakieś rady misio?

Radex napisał(a):może jakieś rady misio?![]()
No bo to sa scouty. Szybkie i lekkie.
Grając takim czolgiem twoim zadaniem jest wykryć wroga i sie umiejetnie schować tak zeby nikt cie nie przyczaił. Jeśli ktoś zniszczy czołga wykrytego przez ciebie to dostajesz za to exp + kasa.
Wyobraz sobie ile exp dostaniesz jak staniesz przy tier 9 i rozwali go arty. Podstawa to szybko jezdzić i nie dać się trafić. Dodatkowo trza zakupić zestaw naprawczy co jak dostaniesz w gąsienice to szybko naprawisz. Jak siedzisz w krzakach i wyczaiłeś kogoś to pamietaj zeby nie strzelać. Swoja armata i tak go nie przebijesz, a jak strzelisz to szybko cie wykryja
T28 nie jest taki zły. Pz38nA to jest mordęga.
Polecam wyczaić jakiś darmowy kod na premium. 1 dzien z premium i bedziesz miał nastepnego tiera
bieski napisał(a):Grając takim czolgiem twoim zadaniem jest wykryć wroga i sie umiejetnie schować tak zeby nikt cie nie przyczaił.
On jest tak szybki, ze możesz podjechać blisko do delikwenta i jeździec w kółko i go obstrzeliwać, te ciężkie klofty nie nadążają się tak kręcić, ale musi być sam.
KV rozwalisz nim 1 strzałem w tył czołgu z odległości 1metra
-
Fasola
w sumie racja KV ma taki wolny obrót lufy ze nie jesteś w stanie załatwić takiego szybkiego czołgu.
Ale prawde mówiąc tylko amatorzy jezdzą samotnie Heavy tankiem.
No i niestety heavy tanki na wyzszych tierach dosc szybko obracaja wieza
Ale prawde mówiąc tylko amatorzy jezdzą samotnie Heavy tankiem.
No i niestety heavy tanki na wyzszych tierach dosc szybko obracaja wieza
O to fajnie że ktoś gra :–)
Ja gram artyleria zbieram już kasę na SU-5 chyba dziś po pracy już uzbieram.
Jak coś to w W.O.T. mój nick to dongregorio Wołajcie to pogramy wspólnie :–)
Co do czołgów to średnio mi się gra narazie, ale czasem daje radę :–)
Ja gram artyleria zbieram już kasę na SU-5 chyba dziś po pracy już uzbieram.
Jak coś to w W.O.T. mój nick to dongregorio Wołajcie to pogramy wspólnie :–)
Co do czołgów to średnio mi się gra narazie, ale czasem daje radę :–)
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Don Gregorio napisał(a):Ja gram artyleria zbieram już kasę na SU-5 chyba dziś po pracy już uzbieram.
Wczoraj dobiłem do Su-51. Moj KV osiągnał status elite
Wczoraj padł prawie rekord 8 w jednej bitwie. Zostałem sam, ich czterech. 3 padło na 4 zabrakło czasu
Ale cos czuje ze najblizszy patch zepsuje mi ten wspaniały czołg