Jak jeżdżę po CK i widzę Mazdę to od razu wzrok mi się zatrzymuje i zastanawiam się, czy jest na forum
Najczęściej widuję 323, mx(rzadko) i "limuzyny"
Pozdrawiam kieleckich Mazdowiczów!
www.mazdaspeed.pl
Porter3 napisał(a):Panowie, ile jest osób z Kielc – "aktywnych". Mam wrażenie, że nasz region wypada cieniutko
Jak jeżdżę po CK i widzę Mazdę to od razu wzrok mi się zatrzymuje i zastanawiam się, czy jest na forum
Najczęściej widuję 323, mx(rzadko) i "limuzyny"
Pozdrawiam kieleckich Mazdowiczów!
Pokem napisał(a):Co od niechcenia?
Po prostu potrzeba minimum 30 samochodów, będzie 29 to będą potrzebować 1 osoby, ja przeglądam forum mx-5 codziennie to mogę dać znać czy będą miejsca, czy nie bo reszta ludzi z klubu też na pewno ma znajomych, którzy chcieli by pojechać nie mając mx-5, a kto pierwszy ten lepszy.
pawlak63 napisał(a):
osób stałych "aktywnych" jest..hm..3![]()
pawlak
lisek
matick
za tydzień lecimy na spoto wiec myślę ze będzie dużo lepiej
MatiCK512 napisał(a):Pokem napisał(a):Co od niechcenia?
Po prostu potrzeba minimum 30 samochodów, będzie 29 to będą potrzebować 1 osoby, ja przeglądam forum mx-5 codziennie to mogę dać znać czy będą miejsca, czy nie bo reszta ludzi z klubu też na pewno ma znajomych, którzy chcieli by pojechać nie mając mx-5, a kto pierwszy ten lepszy.
łache robią że zaproszą jak będzie wolne miejscefajne chłopaki
pawlak63 napisał(a):MatiCK512 napisał(a):Pokem napisał(a):Co od niechcenia?
łache robią że zaproszą jak będzie wolne miejscefajne chłopaki
dokladniei to jeszcze 400zl;D
pawlak63 napisał(a):osob stalych "aktywnych" jest..hm..3
pawlak
lisek
matick
lisek0708 napisał(a):napisałeś czemu mazda-speed hondy nie zaprasza na spoty bo to nie spot mazdo-hondy tylko mazdy,a mazda mx5 to mazda i proste ze na spoty mazdy-speed ma wjazd każda mazda na spoty klubu 323f tez ma wstęp każda mazda bo to mazda a tylko wy robicie jakąś selekcie.... Ople i Vagi nie patrzą czy przyjeżdża astra I lub vectra C tylko opel albo A8 lub golf I bo to Vag
DamianSzatan666 napisał(a):a ja nie wiem gdzie ten parkingczy to tam gdzieś koło osiedla słonecznego??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd