Moderatorzy i porządek na forum
ooo i siakiś nowy dział powstł
no właśnie bardzo dobrze. Jak będe miał więcej czasu to porobie porządki 
hmm, ja będe mniałmniej dylematów, bo są dwa działy do wyboru 

ehhh a ja myślałem o zaproponowaniu zmniejszeniu ilości działów a tu ..... porady powstały
To jak się zapytam "poradźcie coś na stukające zawory" to też do porad tak??
ohh shit
ohh shit
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Sorki MarVin, ale naprawdę tak cię drażnią tematy w Koszu?
Przeciez nie musisz ich czytać, a poza tym za 2 tygodnie ich już nie będzie.
Przeciez nie musisz ich czytać, a poza tym za 2 tygodnie ich już nie będzie.
Bimbak napisał(a):"poradźcie coś na stukające zawory"
Tomuś, ja cię przyjmę z otwartymi rękami hehe
i odpiszę że BYŁO
a potem wywalę do kosza.
P.S. a masz problem ze stukającymi zaworami?
Ja to właśnie robię specjalnie, żeby (ewentualnie) autorzy tych tematów mieli możliwość (przez te 2 tygodnie kosza) odezwania się że np. dalej ich dany temat interesuje.
spoko.
MarVin napisał(a):chcialem tylko pomoc
spoko.
Dobra – przyjmuję konstruktywną krytykę
i od teraz tematy starsze niż 3 m-ce wywalam na amen.
Sorry, ale kosza już nie ruszam – niech się sam opróżni.![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Sorry, ale kosza już nie ruszam – niech się sam opróżni.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Puhcio napisał(a):A mnie to nikt nie pochwali za porządek w działach.
Biedactwo niedocenione
swoją drogą, chciałem zauważyć, że dział ogólny jest jednym z trudniejszych do moderacji, bo wiele rzeczy do niego jednocześnie troche pasuje, a trochę nie. i wiele w tym momencie zależy od subiektywnej oceny moderatora.
I tu jest pies pogrzebany.
nemi napisał(a):najbardziej "KUL(awy?)" jestem ja
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Puhcio napisał(a):Z różnych, głownie prywatnych powodów rezygnuję z pełnionej przez siebie funkcji moderatora
Z wielkim żalem i bólem ...
Pozdrawiam
O choroba, Puhacz a ja tu dzięki tobie
Szkoda, ale cóż – są sprawy ważne i ważniejsze.
Również z wielkim żalem przyjmuję tą wiadomość
pozdr.
Szkoda, ale cóż – są sprawy ważne i ważniejsze.
Również z wielkim żalem przyjmuję tą wiadomość
pozdr.
Puhcio napisał(a):Z różnych, głownie prywatnych powodów rezygnuję z pełnionej przez siebie funkcji moderatora smutny
Z wielkim żalem i bólem
To niespodzianka, tak bez uprzedzenia? Bedziemy dlugo wspominac skasowane przez Ciebie posty i zamienione tytuly.
the right man in the wrong place...