przez umcyk » 16 lut 2012, 21:00
Bartg napisał(a):Chyba lepiej umówić się po spocie na ślizganie kto ma ochotę ewentualnie, teraz jak prawie wszyscy chorują to stanie na mrozie raczej nie jest dobrą opcją i nie ma co narzucać ogółowi

Także spocik potrwa w niedzielę pewnie do 20, to po można podjechać na Tesco czy innego Carrefoura

ja zapodalem temat. Zdecyduje ogol do ktorego sie dostosuje. Jednak ogladajac prognoze raczej moja wizja nie wypali bo wszystko splynie z powodu temperatur. A na ss-2 jak wszystko stopnieje pewnie bedziemy na saperskich pontonach siedziec
MaryooSh89 napisał(a):potwierdzam

ja rok w rok ślizgam się na parkingu Lidla przy dąbrowskiego i nigdy niebiescy nie wpadli jeszcze

tylko trzeba poczekać do 21 żeby był pusty parking

dzisiaj chyba też nie odmówię sobie przyjemności

Umcyk Ty masz TCS w swojej GF'ce ? w mojej czerwonej GF'ce przy ślizganiu bardzo często wyłączał się ABS i TCS ale wystarczy zgasić i ponownie odpalić auto i gra gitara

w szóstce jak na razie nie mam takich objawów

lidlowy parking odpada, plac nalezy do ambitnego kolesia, ktory wysyla ciagnik jak jest 16 mikrometrow sniegu.
Co do TCS to faktycznie zaczyna ostro wariowac, ale zamierzam go wylaczyc wczesniej. Czasami po odpaleniu sie nie poprawie, ale jak sie po tym przejedzie pare km czujniki zaczynaja normalnie naliczac i wszystko wraca do normy
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.