ravo napisał(a):b2 napisał:
zmieniam się w słuch, jeśli można tak powiedzieć
ja tez bo nic takiego nei zauwazylem
Już Wam coś podrzuciłem wczoraj
Coś o zawieszeniu chyba, będzie więcej – ale to za czas jakiś (jak ogarnę to co siedzi w 626
www.mazdaspeed.pl
ravo napisał(a):b2 napisał:
zmieniam się w słuch, jeśli można tak powiedzieć
ravo napisał(a):b2 napisał(a):zmieniam się w słuch, jeśli można tak powiedzieć
ravo napisał(a):tco_tm napisał:
Warsztatu raczej nie pasuja mimo sprecyzowania w nich modelu nadwozia/silnika
aly czas tak robilem bo mysallem ze tak sie umowilismy po zlikwidowaniu dzialu ogollno warsztatowego ze wsztstko dokladnei wszystko co zwiazane z danym modelem laduje do danego dzialu pewnei zle zrozumialem
b2 napisał(a):swoją drogą, chciałem zauważyć, że dział ogólny jest jednym z trudniejszych do moderacji, bo wiele rzeczy do niego jednocześnie troche pasuje a trochę nie.
Grzyby napisał(a):Np. Jak mam kilkustronicową dyskusję nt. wyższości jednego oleju nad drugim, a w dziale opinie jest wątek o olejach, to pomimo podtytułu 626 GE przesunąłem do opinii. I chyba oba wątki zostały sklejone – więc wydaje mi się że posunięcie było dobre.
Grzyby napisał(a):Co do tego tematu z zawieszeniem, specjalnie pytałem autora pytania czy chodzi mu o zawiechę w 626 czy we wszystkich Mazdach ogólnie – odpowiedź "ogólnie" – więc przesunąłem do ogólnego. No chyba kuźwa dobrze zrobiłem?
Grzyby napisał(a):To samo dotyczy tematów typu "co sprawdzać przed zakupem" – wydaje mi się że w tym przypadku model jest najmniej istotny, a istnieje taki wątek w opiniach, więc przesuwam do opinii.
b2 napisał(a):swoją drogą, chciałem zauważyć, że dział ogólny jest jednym z trudniejszych do moderacji, bo wiele rzeczy do niego jednocześnie troche psuje a trochę nie.

tco_tm napisał(a):Tak. Piekne. Dobrze
tco_tm napisał(a):Co najmniej [tiiit]
tco_tm napisał(a):Jestem pod wrazeniem
wreszcie da sie zajrzec do 626 bajer0 napisał(a):wreszcie da sie zajrzec do 626
jacobs242 napisał(a):może byście jakoś zrobili żeby posty wyrzucone przez grzyba do kosza nie pojawiały sie w nieprzeczytanych?? bo takto to reoche dziwnie
b2 napisał(a):jacobs242 napisał(a):może byście jakoś zrobili żeby posty wyrzucone przez grzyba do kosza nie pojawiały sie w nieprzeczytanych?? bo takto to reoche dziwnie
Grzyby to może zamiast pakowac do kosza po prostu usuwaj wątki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Koordynatorzy, Koordynatorzy Forum