Czy orientuje się ktoś jaki dokładnie kolor ma panel środkowy w Mazdzie 6 przed liftem? Wiem, że aluminium tylko może jest jakieś dokładne oznaczenie koloru? Ta część dolna od popielniczki jest u mnie porysowana i chętnie bym to maznął
Panel środkowy M6-oznaczenie koloru
Strona 1 z 1
Witam,
Czy orientuje się ktoś jaki dokładnie kolor ma panel środkowy w Mazdzie 6 przed liftem? Wiem, że aluminium tylko może jest jakieś dokładne oznaczenie koloru? Ta część dolna od popielniczki jest u mnie porysowana i chętnie bym to maznął
Ostatnio edytowano 12 lut 2012, 23:45 przez dobrzyn22, łącznie edytowano 2 razy
Powód: poprawa tematu
Powód: poprawa tematu
- Od: 27 paź 2007, 20:53
- Auto: Mazda 6 2.0 CD Kombi 2003r.
Mi się też nie wydaje,żeby można było znaleźć taką informację gdziekolwiek...
PS.Temat zostaje 72h-w przypadku braku odzewu,będzie kosz...
PS.Temat zostaje 72h-w przypadku braku odzewu,będzie kosz...
Poczytaj tu;
viewtopic.php?f=60&t=88358
viewtopic.php?f=60&t=88358
Tylko glupiec patrzy na palec,kiedy palec wskazuje mazde.
[img=http://images43.fotosik.pl/1673/3ddeb0b9e03a7befm.jpg]
[img=http://images43.fotosik.pl/1673/3ddeb0b9e03a7befm.jpg]
- Od: 21 lis 2007, 12:16
- Auto: MAZDA 6,benzyna 2,0 (2002r.)-byla
Mazda 6,benzyna 2,0 (2006r,)-jest
polecam w kpl. odmalowac radio (po demontazu wszystkich klawiszy, kółek itp. wraz z ramką biegow, bo moze byc trudno, dobrac ten sam lakier..
pozdr.
E
pozdr.
E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Strona 1 z 1