mtpagan napisał(a):zapewne nie wszystkim się to spodoba,
Podoba, nie podoba, w BJ się nie poszaleje. Pomysł dobry. Zrób jutro lepsze foty.
www.mazdaspeed.pl
mtpagan napisał(a):zapewne nie wszystkim się to spodoba,
Yogi8300 napisał(a):Ja je mam u siebie tak samo założone i jak dotąd od wiosny nikt się nie przyczepił.
Neonixos666 napisał(a):Mi osobiście się nie podoba
Neonixos666 napisał(a):Yogi8300 napisał(a):Ja je mam u siebie tak samo założone i jak dotąd od wiosny nikt się nie przyczepił.
Niestety nie są założone zgodnie w przepisami .
alan78 napisał(a):Ja mam osadzone jak na focie niżej i jestem zadowolony.
YgooR napisał(a):a jak ktoś ma halogeny to już jest problem
boczek86 napisał(a):bardzo zadko sie z nich korzyta wiec zawsze mozna je wywalic
YgooR napisał(a):Problem w tym żeby zjeść ciastko i mieć ciastko
alan78 napisał(a):bo zwyczajnie wypinasz kostke i masz zdjęte. Więc w czym problem ?
boczek86 napisał(a):tez mam taki problem chcialbym miec w 6 sek do setki ale zeby palil bardzo malo
alan78 napisał(a):Proponuje kupic auto z fabrycznie montowanymi ledami w kloszach i nie bedziesz miał problemu. Uwazam ze szukanie " złotego środka" w temacie halogeny czy LED to tylko i wyłącznie piany
Micha3l napisał(a):jeśli bardzo chcesz mieć dzienne w miejscu halogenów to proponuje stare sprzedać, a w ich miejsce kupić okragłe dzienne i halogeny odpowiedniej średnicy tak żeby zmieściły się w miejscu tych starych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości