KONTO DO USUNIĘCIA !!!! :)
Ja też założę znaczek V6 lecz na blendzie koło napisu 323F...
Takie coś:

A ten Twój trochę szpetny jest, jak coś to takie na błotniki pod kierunki:

Lecz jeżeli chcesz coś na tylną klapę to powinno być nie za duże, nie kanciaste o oryginalnym kształcie
P.S. Dodałeś zdjęcia, lecz przenieś je do pierwszego postu i dodaj jeszcze z 2-3 fotki wnętrza
Takie coś:

A ten Twój trochę szpetny jest, jak coś to takie na błotniki pod kierunki:

Lecz jeżeli chcesz coś na tylną klapę to powinno być nie za duże, nie kanciaste o oryginalnym kształcie
P.S. Dodałeś zdjęcia, lecz przenieś je do pierwszego postu i dodaj jeszcze z 2-3 fotki wnętrza
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
radar88 napisał(a):P.S. Dodałeś zdjęcia, lecz przenieś je do pierwszego postu i dodaj jeszcze z 2-3 fotki wnętrza
Obiecuje jak tylko zrobi się trochę cieplej, że będę mógł normalnie umyć auto to zrobię porządną sesyjkę
-
marcinnMX-6
Ładniej już by się prezentowała naklejka na szybę pokazana przez radar'a.
Takie naklejki jak masz możesz kupić w markecie i kleić na jakieś szroty. A nie na coś w czym faktycznie siedzi V'ka.
Btw. mam nadzieję, że dasz się skusić na wspólną sesje w cieplejsze dni
Takie naklejki jak masz możesz kupić w markecie i kleić na jakieś szroty. A nie na coś w czym faktycznie siedzi V'ka.
Btw. mam nadzieję, że dasz się skusić na wspólną sesje w cieplejsze dni
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Spoko Michał zajmę się znaczkiem , tylko boję się żeby nie został jakiś ślad. A co do sesji to spoko jak najbardziej 
Ostatnio edytowano 6 mar 2012, 15:02 przez marcinnMX-6, łącznie edytowano 1 raz
-
marcinnMX-6
Zapewne jest na czarnej przylepce. Weź nić dentystyczną i od góry utnij, delikatnie. Najprawdopodniej zostanie Ci trochę tej taśmy, zeskrob ją delikatnie paznokcie. nie baw się w żadne skrobaczki ani nic takiego. Paznokieć jest najlepszy
. Spoleruj to miejsce g3 na mokro i nie będzie ani śladu. U mnie to samo było i zrobiłem tak jak napisałem, nie było ani śladu.
Białe Fki są najlepsze
Białe Fki są najlepsze
- Od: 20 mar 2011, 10:36
- Auto: Jest:
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
ładna efka, zawsze podobały mi się białe samochody 
co do znaczka v6... koniecznie usuń ten co masz jak tylko będzie cieplej bo szpeci i jest krzywo przyklejony.
i broń Boże nie naklejaj w jego miejsce żadnego dziadostwa typu znaczka który dał Paweł
zostaw klapę w spokoju
nie szpeć pięknej madzi.
jedyne co mogę od siebie dodać to ambery w przednich kierunkach
w ostateczności jeśli chcesz się pochwalić V6-tką pod maską to najlepszą opcją byłaby biała naklejka którą dał radar88
piękna madzia
edit:
możesz jeszcze przemyśleć pomalowanie dołu tylnego zderzaka oraz dołu przedniego zderzaka na czarno. fajnie to wygląda w efce.
co do znaczka v6... koniecznie usuń ten co masz jak tylko będzie cieplej bo szpeci i jest krzywo przyklejony.
i broń Boże nie naklejaj w jego miejsce żadnego dziadostwa typu znaczka który dał Paweł
zostaw klapę w spokoju
jedyne co mogę od siebie dodać to ambery w przednich kierunkach

w ostateczności jeśli chcesz się pochwalić V6-tką pod maską to najlepszą opcją byłaby biała naklejka którą dał radar88
piękna madzia
edit:
możesz jeszcze przemyśleć pomalowanie dołu tylnego zderzaka oraz dołu przedniego zderzaka na czarno. fajnie to wygląda w efce.
Radex napisał(a):co do znaczka v6... koniecznie usuń ten co masz jak tylko będzie cieplej bo szpeci i jest krzywo przyklejony.
Dokładnie pozbądź się tego bo nie fajnie to wygląda,co do samego ściągnięcia znaczka to najlepiej jak byś go podgrzał np.suszarką i delikatnie ściągnął.Jeśli zostaną jakieś śladu po kleju to polecam użyć glinki do czyszczenia lakieru
Radex napisał(a):i broń Boże nie naklejaj w jego miejsce żadnego dziadostwa typu znaczka który dał Paweł
zostaw klapę w spokojunie szpeć pięknej madzi.
Popieram
Radex napisał(a):w ostateczności jeśli chcesz się pochwalić V6-tką pod maską to najlepszą opcją byłaby biała naklejka którą dał radar88
Ją też bym sobie darował
A może taki ori co?

Uploaded with ImageShack.us
Był w 323F i Xedach:
http://allegro.pl/mazda-xedos-6-emblema ... 32037.html
Tu masz na Xedzie

A ori jest tak w 323F(pod napisem 323F):

Był w 323F i Xedach:

Tu masz na Xedzie

A ori jest tak w 323F(pod napisem 323F):

Mazda 323F (BA) V6 GT !

Radex napisał(a):broń Boże nie naklejaj w jego miejsce żadnego dziadostwa typu znaczka który dał Paweł [...] jeśli chcesz się pochwalić V6-tką pod maską to najlepszą opcją byłaby biała naklejka którą dał radar88
Ach te gusta i guściki
the right man in the wrong place...