Wtedy mozesz stawac z hondziawkami czy nawet dobrze podkreconymi toyotami
Moim zdaniem te auto to przegecie paly

Choc Krystiana MPS tez dobrze wymiatal
www.mazdaspeed.pl
Wojtek napisał(a):hm... wiec zmien auto... nie bedziesz mial juz dylematu czy toyota cie pobije czy nie...
radar88 napisał(a):Wojtek napisał(a):dylematu czy toyota cie pobije czy nie..
Honda
S2000, fajne auto, lecz ja pamiętam że Ty wysoki dość jesteś... nie będzie Ci wygodnie...usiądź w takim aucie...
Kup sobie Toyotę Suprę TRD3000...
Popatrz co się dzieje na wykresach jak się ją dobrze dostroi...
Lecz podobne rzeczy możesz zrobić z Wanklem (czyt. Mazdą). Tak naprawdę decyzja należy do Ciebie, to co włożysz teraz w auto, nie odzyskasz, a uszkodzonego...raczej nikt nie kupi...to auto jest : To Expensive, przy cenach PB
karol napisał(a):Jak by mnie bylo stac na utrzymanie auta z takiej kategori to wybral bym subaru impreze
Wtedy mozesz stawac z hondziawkami czy nawet dobrze podkreconymi toyotami
Moim zdaniem te auto to przegecie paly
Choc Krystiana MPS tez dobrze wymiatal
blademan89 napisał(a): Wojtku, po przemyśleniach zostawiam rexa
blademan89 napisał(a):chyba jednak zamienię bmw na coś innego, a rex zostanie.
blademan89 napisał(a):chyba jednak zamienię bmw na coś innego
glowasiek napisał(a):bury84 napisał(a): czekam aż cena paliwa i ubezpieczeń spadnie o połowe
No to juz dzisiaj moge ci powiedziec, ze sie nie doczekasz tego momentu
glowasiek napisał(a):bury84 napisał(a): czekam aż cena paliwa i ubezpieczeń spadnie o połowe
No to juz dzisiaj moge ci powiedziec, ze sie nie doczekasz tego momentu
karol napisał(a):Mpesy teraz tanie jak barszcz za 5 juz na wypasie idzie dorwac
zielony110 napisał(a):karol napisał(a):Mpesy teraz tanie jak barszcz za 5 juz na wypasie idzie dorwac
zgadza sie Karol.
Kupic to nie jest problem
Pozniej trzeba to utrzymac i tu sie pojawia problem.
Po co miec fure ktora nie mozna jezdzic, bo nie ma sie na paliwo, ubezpieczenia i inne takie
karol napisał(a):wiekszosc s forumowiczow (UK) jest w przedziale powyzej 25 roku zycia wiec nie macie az tak drogo
pawel1978 napisał(a):Podobno mi kolor ściemniał pod avatarem.
zielony110 napisał(a):dokladnie ubezpieczenia pojda jeszcze w gore, a nie w dol.
Akurat na to nie ma co liczyc
karol napisał(a):nie powiesz mi ze powyzej 25 roku zycia placicie za ubezpieczenie powyzej klocka![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd