Tutaj się witamy
Witam wszystkich:)
Opcję szukaj mam opanowaną , więc nie będę zaśmiecał:P
Pozdrowienia z lublina
Opcję szukaj mam opanowaną , więc nie będę zaśmiecał:P
Pozdrowienia z lublina
-
Luigi_SU
Witam Wszystkich 
Krystian z Krakowa – aktualnie jeszcze bez swojej Mazdy, ale już się szykuję na zakup w okolicach wakacji. A czego szukam ? 323F BJ po FL najlepiej w wersji Sportive
Pozdrawiam i do usłysz(zoba)czenia
Krystian z Krakowa – aktualnie jeszcze bez swojej Mazdy, ale już się szykuję na zakup w okolicach wakacji. A czego szukam ? 323F BJ po FL najlepiej w wersji Sportive
-
frantic1984
SIema wszystkim 
- Od: 7 lut 2012, 21:35
- Auto: Mazda 323f 94r 1,5B
Witam wszystkich forumowiczów.
Jestem Paweł i od grudnia 2010 roku użytkuję mazdę 626 GE FS. Co jakiś czas korzystałem z porad użytkowników modelu a teraz, na podstawie własnych doświadczeń, będę starał się być pomocny
Serdecznie pozdrawiam.
Jestem Paweł i od grudnia 2010 roku użytkuję mazdę 626 GE FS. Co jakiś czas korzystałem z porad użytkowników modelu a teraz, na podstawie własnych doświadczeń, będę starał się być pomocny
Serdecznie pozdrawiam.
-
perkins
Witam, mam na imię Radek, od początku lutego jestem właścicielem Mazdy 6, 2.0 121KM. Myśle ze tutaj wymienie się wieloma informacjami. Pozdrawiam
-
radek0909
radek0909 napisał(a):Witam, mam na imię Radek, od początku lutego jestem właścicielem Mazdy 6, 2.0 121KM. Myśle ze tutaj wymienie się wieloma informacjami. Pozdrawiam
Powitać

Zapraszam do działu wlkp
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Witam wszystkich. Od 6 lat jestem posiadaczem Mazdy 323f z 1999 roku. Silnik 2.0 DiTD
Jestem z Lublina.
Jestem z Lublina.
- Od: 8 lut 2012, 00:25
- Auto: Mazda3 2.0 2004r
witam wszystkich...
od dziś jestem szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem ciemnozielonej (żeby nie powiedzieć zgniło-zielonej) mazdy3 sedan z silnikiem benzynowym 1.6 z 2004r
od dziś jestem szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem ciemnozielonej (żeby nie powiedzieć zgniło-zielonej) mazdy3 sedan z silnikiem benzynowym 1.6 z 2004r
-
korpol
frantic1984 napisał(a):Witam Wszystkich
Krystian z Krakowa – aktualnie jeszcze bez swojej Mazdy, ale już się szykuję na zakup w okolicach wakacji. A czego szukam ? 323F BJ po FL najlepiej w wersji Sportive![]()
Powitać
owocnego szukania, a po ponad roku użytkowania powiem WARTO
Siasiek
- Od: 27 paź 2010, 20:39
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6 16V Sportive
Mazda 6 2.0 147KM 2006