radar88 napisał(a):tylko daj mi duży parking bez krawężników
Tesco lub Pizza Hut

www.mazdaspeed.pl
radar88 napisał(a):tylko daj mi duży parking bez krawężników
zielony110 napisał(a):radar88 napisał(a):tylko daj mi duży parking bez krawężników
Tesco lub Pizza Hut![]()
![]()
radar88 napisał(a):...poszalał bym....
mandzynek napisał(a):U mnie trochę napadalo. Jutro będę smarta ujezdzal
kryystian napisał(a):zima, paraliż staffordshireśnieg pada cały dzień
blademan89 napisał(a): nie zrobili od 19.15 ani jednego metra
blademan89 napisał(a):Policja zdecydowała się, aby zawracali pod prąd...
blademan89 napisał(a):Ogólnie Mazda dawała radę dzisiaj na śniegu.
radar88 napisał(a):![]()
![]()
![]()
To jadą jak na kontynencie
![]()
![]()
![]()
radar88 napisał(a):Dawaj na parking i HAND BRAKENawet Ci nie potrzebny przecież Ty masz RWD
karol napisał(a):ja juz zawracalem na raz hehehe pieknie sie parkuje hehe
Na zimowkach bez problemu mozna smigac dwa lata temu jezdzilem bez bierznika na slikach i to ladne kilometry i tez dalo rade he
blademan89 napisał(a):Radek, tu nie ma co się śmiac... to tragedyja jest normalnieStali tyle czasu, weź teraz zawróc gdzie pełno tirów i cały ruch jest przekierowany na jakąś wiochę, gdzie są serpentyny, górki..... (przy normalnej pogodzie się ciężko jedzie). Ja gdy zobaczę rano taki sam widok za oknem, kładę się z powrotem do łóżka
![]()
![]()
radar88 napisał(a):..przecież jak by ich wypuścił w zimę (np PL) to by oczadzieli
blademan89 napisał(a):nie oczadzieli by bo żaden diesel by nie odpalił![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
blademan89 napisał(a):Masz rację, Ja to wiem, Ty, wszyscy polacy i rozgarnięci ludzie, ale tutaj jest masakra i tak ma byc – sposób na życie "nic nie wiem"Ja na letnich też jeździłem, ba nawet na tył napęd i dawałem radę.... a niech będzie jak jest – łatwiej się żyję, więcej wolnego i kupa śmiechu
radar88 napisał(a):Przeca benzyniakami też jeżdżą
radar88 napisał(a):Heh co fakt to fakt...może założymy szkółkę jazdy w zimęWinter Scholl Driving
P.S. Nice Avatar
blademan89 napisał(a):ale czadzieje się od klekota przeca ;>
blademan89 napisał(a):ogólnie sorry, za zmianę Twego imienia na RadekCoś mi się porobiło przez ten nick Twój, ale przeżyjemy.
blademan89 napisał(a):Winter School Driving by POLES !![]()
blademan89 napisał(a):No avatar sweet![]()
Nie ma za co
![]()
radar88 napisał(a):Karol Ci nie sprzeda Oliwy![]()
radar88 napisał(a):Spox, ostatnio też pomyliłem nazwę użytkownika![]()
radar88 napisał(a):Widzę że humor nam dopisuje...tylko czemu nie jak nie ma u mnie śniegu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd