A co powiecie na 1W ledy w postojowych?

Uploaded with ImageShack.us
www.mazdaspeed.pl
Enduro napisał(a):moze by je jako dzienne uzywac. E.
dobrzyn22 napisał(a):poświecą max 3 miechy i padnąBo powera to mają całkiem konkretnego
67igor1 napisał(a):dobrzyn22 napisał(a):poświecą max 3 miechy i padnąBo powera to mają całkiem konkretnego
... one maja juz ponad rok...
Enduro napisał(a):to nas oświeć jakie to są, skoro takie dobre i wytrzymale...pozdr.E
dobrzyn22 napisał(a):To niestety niewiele Nam daje...A akurat ta wiedza jest najbardziej pożądana w tym przypadku...

mikolaj napisał(a):Nawet się zastanawiam, czy nie mogą posłużyć jako światła do jazdy dziennej. W sumie, spełniają wszystkie wymogi..
67igor1 napisał(a):a co z powierzchnia pracy lamp?

mikolaj napisał(a):67igor1 napisał(a):a co z powierzchnia pracy lamp?no to szukam szerokokątnych
... maja 120 stopni...
agnostyk napisał(a):dziwne co piszecie, bo ja widziałem coś innego, no ale co użytkownik, to inna opinia – nie neguję.MI$ napisał(a):11zł nie pieniądz
dlatego sobie sprawdzę

osobiście jeżdżę sporo na długich po różnych wsiach itp ale LED'y bez jęku pół roku już wytrzymują. Bez żadnych nadtopień, stroboskopowych efektów, zadymień itp.

markkato napisał(a):Ja u mnie w aucie mam od ponad pół roku włożony najprostszy model z dwoma diodami 5050:
Żarówki Led w5w
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6