TenzoR DC-5 Version 1
Mazda 626 GF FS '01 Lift 2.0 HP 100kW – Czarnulka Radex'a
Witam kolege i gratuluje samochodziku, jesli miałbym wybierac osobiscie z tych alu to wybrał bym TenzoR DC-6 ver 1 ale bardziej przypadły mi do gustu takie np
TenzoR DC-5 Version 1

TenzoR DC-5 Version 1
budyn-87 napisał(a):pierwszym miejscu TenzoR Cuzco ver 2

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
TenzoR Cuzco ver 2
powiem Ci Radzio, że jakiś koleś u mnie w pracy ma w pastuchu b5 felgi 17" sześcio czy siedmio ramienne malowane tak, że rant na wysokości ramion nie jest pomalowany, optycznie to wygląda jakby felgi były o rozmiar większe
powiem Ci Radzio, że jakiś koleś u mnie w pracy ma w pastuchu b5 felgi 17" sześcio czy siedmio ramienne malowane tak, że rant na wysokości ramion nie jest pomalowany, optycznie to wygląda jakby felgi były o rozmiar większe
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
Abuk napisał(a):Widzę, że nieźle inwestujesz w dość niemłode auto
w tamtym roku z salonu wyjechalo
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
pisałem o cenę tenzorów i choć rozumiem ich politykę to jednak jest to odrobinę denerwujące.
chodzi mianowicie o promocję-ściemę którą mają.
przykładowo cena felgi dc-6 800zł przekreślona i niżej 680zł.
na stronie głównej informacja że mają przedsezonową promocję -15%.
15% to właśnie 120zł.
wszystko było by ok gdyby nie to że ta przekreślona cena 800zł i cena 680zł były już dawno temu na ich stronie.
a na stronie głównej informacja że promocja -15% obowiązuje od 1 lutego 2012.
więc skoro już przed nowym rokiem cena była 680zł to teraz po promocji powinna wynosić 572zł
trochę takie robienie ludzi w ciula jak ktoś nie monitorował wcześniej cen, no ale cóż to chyba popularna w PL polityka.... wiem że ludzie się na takie rzeczy łapią, ale Ci co wiedzą co jest grane z lekkim niesmakiem patrzą na takie coś w tym i ja.
nie wie ktoś gdzie mogę obejrzeć na żywo więcej modeli ROTY? bo na ich stronie nie ma podanego żadnego adresu, napisałem maila póki co i czekam na odpowiedź.
chodzi mianowicie o promocję-ściemę którą mają.
przykładowo cena felgi dc-6 800zł przekreślona i niżej 680zł.
na stronie głównej informacja że mają przedsezonową promocję -15%.
15% to właśnie 120zł.
wszystko było by ok gdyby nie to że ta przekreślona cena 800zł i cena 680zł były już dawno temu na ich stronie.
a na stronie głównej informacja że promocja -15% obowiązuje od 1 lutego 2012.
więc skoro już przed nowym rokiem cena była 680zł to teraz po promocji powinna wynosić 572zł
trochę takie robienie ludzi w ciula jak ktoś nie monitorował wcześniej cen, no ale cóż to chyba popularna w PL polityka.... wiem że ludzie się na takie rzeczy łapią, ale Ci co wiedzą co jest grane z lekkim niesmakiem patrzą na takie coś w tym i ja.
nie wie ktoś gdzie mogę obejrzeć na żywo więcej modeli ROTY? bo na ich stronie nie ma podanego żadnego adresu, napisałem maila póki co i czekam na odpowiedź.
Zakładaj stalówki bez dekli
Ja bym wziął TenzoR Concept-9

Ja bym wziął TenzoR Concept-9
Te są miodzio 
- Od: 29 mar 2010, 19:13
- Auto: 626 [GF] FS [85 kW] '00
O tak, te są cudne. Masywne dość jak i Twoje auto, będzie się zgrywać. 
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
niestety chyba tenzory odpadają
przy ich ET koło wychodziłoby na zewnątrz 1,2cm w porównaniu do obecnego i bardzo możliwe że opony tarły by o nadkola tak jak przy poprzednich kołach
dowiadywałem się trochę i znowu dezentów nie ma możliwości sprowadzenia w tym kolorze i rozmiarze co chce
napisałem jeszcze do polskiego przedstawiciela alcar.
z rotą boost też mogłyby być problemy bo jedyny dostępny rozmiar jaki by pasował będzie też wychodził na zewnątrz 1,2cm, a do środka 1cm
jak nie urok to sraczka...
edit:
dezenty chyba jednak będą

dowiadywałem się trochę i znowu dezentów nie ma możliwości sprowadzenia w tym kolorze i rozmiarze co chce
z rotą boost też mogłyby być problemy bo jedyny dostępny rozmiar jaki by pasował będzie też wychodził na zewnątrz 1,2cm, a do środka 1cm
jak nie urok to sraczka...
edit:
dezenty chyba jednak będą