A więć wychodze do auta -20 odpaliła wbiła na 2tys i tak trzyma ssanie poczekalem trochce zanim ruszylem jade ale po pewnym czasie zauwazylem straszne falowanie obrotow i temp szybko rosła tzn skakaly od 2 tys do 3 tys takie wu wu wu

prosze o pomoc
www.mazdaspeed.pl
djakob napisał(a):Płyn chłodniczy zimowyobojętnie, lej Petrygo sam go mam.
Co do zamarzania szyb wewnątrz, przy tych mrozach mam to samo. Jak przykryję cały samochód albo przednią szybę to jest ok. Mi np. przy tych mrozach świruje wskazówka od temperatury, skacze sobie w dół i górę. Co do nawiewu może jest w nim jakiś syf (liście np) co powoduje, że chodzi gorzej.
Dibeisi napisał(a):zakupiłem 5l prestone -37 +125 stopni jutro jade do cieplego garazu zeby wszytsko postało i dopiero zaleje ale chciałem przy okazji pzrecisnic nagrzewnice jak to zrobić ?
Dibeisi napisał(a):Dibeisi napisał(a):zakupiłem 5l prestone -37 +125 stopni jutro jade do cieplego garazu zeby wszytsko postało i dopiero zaleje ale chciałem przy okazji pzrecisnic nagrzewnice jak to zrobić ?
ha dodam ze dzis moj pojazd zastepszy cinquecento 700 zalany koncentratem i tez zamarzło w nagrzenicy... Pech to pech..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość