Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Cale szczescie, ze masz sprawce z oswiadczeniem. Moze styknie na renowacje lamp? ;p Przydaloby sie.
Powodzenia.
www.mazdaspeed.pl
Bartg napisał(a):W Pabianicach
Bartg napisał(a):Wg panów z Avivy nowy zderzak kosztuję 250 zł, a kompletny grill 103 zł![]()
![]()
![]()
eŁDeZet napisał(a):Szatan nie auto. o zderzak sie nie martw ludzie w golfach i calibrach tez tak jezdza . mama nadzieje ze w niedziele na parkingu pokazesz co potrafisz...
Widzewianka_TM napisał(a):eŁDeZet napisał(a):Szatan nie auto. o zderzak sie nie martw ludzie w golfach i calibrach tez tak jezdza . mama nadzieje ze w niedziele na parkingu pokazesz co potrafisz...
![]()
![]()
![]()
kwiczę o-0
Porównanie Bartka stylu jazdy do golfa, tekst dnia.![]()
ty już marzec, rób auto do zlotu, bo znów obitym pojedziemy
adis555 napisał(a):Ogólnie nie podoba mi się ten model 323. Wydawał mi się zawsze jakiś taki "nadmuchany". Ale jak patrze na twój egzemplarz to naprawdę fajnie wygląda. Gratuluję
Bartg napisał(a):Oczywiście odwołanie do Avivy nie poskutkowało i nie zapłacą więcej, mogę iść do sądu, albo naprawić bezgotówkowo i przedstawić fakturyNo nic trzeba szukać części i warsztatu po taniości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości