OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI – spotkania regionalne
Mimo nie sprzyjającej aury udało się zebrać 4 autka. Dziękuję za rozmowę, "kawke" i przybycie 
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Jeśli tylko będziecie przyjeżdżać to spotkania będą się odbywać. Szukaj auta intensywniej, to będzie jedno więcej 
-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89
Bez obaw.
Bartosz szuka Madzi z wytchnieniem.
Ja również dziękuję za wczorajsze spotkanie.
To chyba pierwsze z ostatnich w cieple.
A najbardziej cieszy mnie to, że poruszyliśmy tematy klubu.
Bartosz szuka Madzi z wytchnieniem.
Ja również dziękuję za wczorajsze spotkanie.
To chyba pierwsze z ostatnich w cieple.
A najbardziej cieszy mnie to, że poruszyliśmy tematy klubu.
Tutaj chodzi o pasję ...
- Od: 23 sie 2011, 16:20
- Auto: Mazda 323F BA
1,5 88KM
1997r.
http://www.ostrowiectv.pl/1,699-stop_wy ... paliw.html nawet jesteś na filmiku wraz z protestującymi brawo
To można tam razem podjechać bo też bym swoją zchamował i zobaczył ile mi tam kucotów zostało, może było by coś taniej

wilk28 napisał(a):zchamował
Jeżeli myślisz o chamstwie to jak najbardziej.
Ale jeśli myślisz o zmierzeniu mocy auto to chodzi o zHamowanie.
Oferta na stronie wygląda ciekawie. Dysponują hamownią obciążeniową.
Pod Ożarowem mamy kolejną hamownie, indukcyjną.
http://www.dv-t.pl/ Nie mają cennika na stronie ale można zadzwonić i zapytać. Na forum Ostrowieckim o tej naszej hamowni są mieszane opinie.
Pod Ożarowem mamy kolejną hamownie, indukcyjną.
http://www.dv-t.pl/ Nie mają cennika na stronie ale można zadzwonić i zapytać. Na forum Ostrowieckim o tej naszej hamowni są mieszane opinie.
-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89
Cześć
Fajnie że udało się Wam spotkać, mnie przytrzymało w pracy i nie dałem rady na czas.
Odnośnie hamowni to swego czasu mailowałem z właścicielem, więc zjawa to nie jest.
Przed zakupem Madzi, hamownia wydawała mi się dobrym sposobem na sprawdzenie silnika (tym bardziej że wtedy myslałem jeszcze o dieslu). Ostatecznie kupiłem benzynkę, sprawdzając na ucho – jak na razie śmiga bezproblemowo.
Pozdrawiam, i czekam na info o kolejnych spotach.
Paweł
Fajnie że udało się Wam spotkać, mnie przytrzymało w pracy i nie dałem rady na czas.
Odnośnie hamowni to swego czasu mailowałem z właścicielem, więc zjawa to nie jest.
Przed zakupem Madzi, hamownia wydawała mi się dobrym sposobem na sprawdzenie silnika (tym bardziej że wtedy myslałem jeszcze o dieslu). Ostatecznie kupiłem benzynkę, sprawdzając na ucho – jak na razie śmiga bezproblemowo.
Pozdrawiam, i czekam na info o kolejnych spotach.
Paweł
- Od: 17 wrz 2011, 00:13
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 kombi 141KM benzyna+LPG
Grzyby napisał(a):wilk28 napisał(a):zchamował
Jeżeli myślisz o chamstwie to jak najbardziej.
Ale jeśli myślisz o zmierzeniu mocy auto to chodzi o zHamowanie.
Dzięki Grzybu za uwagę właśnie coś mi nie pasowało z tym zh"ch"amowaniem ale już poszło w eter:D

W Kielcach też jest hamownia – http://www.getcar.com.pl/pl/tuning
Nie tylko ta 
Jest też HAMA na Pakoszu. Z trzy late temu pojechaliśmy tam grupowo (taki spocik) i chyba z 11 aut się zmierzyło (tylko 2 miały więcej niż fabrycznie
)
Jest też HAMA na Pakoszu. Z trzy late temu pojechaliśmy tam grupowo (taki spocik) i chyba z 11 aut się zmierzyło (tylko 2 miały więcej niż fabrycznie
Sobota –> końcówka sesji
Ale w niedziele mogło by być, no chyba że Bodzentyn by wpadł. Muszę doczytać czy w końcu ma być pierwszy week czy ostatni week miesiąca.
Ale w niedziele mogło by być, no chyba że Bodzentyn by wpadł. Muszę doczytać czy w końcu ma być pierwszy week czy ostatni week miesiąca.
-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89