Kontrowersyjny tuning
Fasola napisał(a):nie każdy może jeździć mazdą więc orze jak może

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Seraf napisał(a):Mam wspaniały przykład kontrowersyjnego tuninguboczek86 ucz się
.....]
ja tu podobny "tuning" dodam, który to sam na własne oczy i z bliskiej odleglości widziałem i do dnia dzisiejszego pamiętam gdzie to bylo....

pozdr.E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Magician napisał(a):Ja nigdy kulek nie miałem. Ale za to łamałem kubeczki po lodach o wkładałem przy szprychach co by odgłos był bardziej sportowy
u nas lody podawane byly w waflach, a te z kolei najbardziej smakowaly..
pozr.E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Magician napisał(a): łamałem kubeczki
A nie patyczki
Enduro napisał(a):Magician napisał(a):Ja nigdy kulek nie miałem. Ale za to łamałem kubeczki po lodach o wkładałem przy szprychach co by odgłos był bardziej sportowy
pozr.E
Enduro napisał(a):Magician napisał(a):Ja nigdy kulek nie miałem. Ale za to łamałem kubeczki po lodach o wkładałem przy szprychach co by odgłos był bardziej sportowy
pozr.E
To gdzie Ty żyłeś?
Nie dało się kupić w sklepie takich lodów?

Na 100% kubeczki. Patyczki też się zdarzało ale patyczki były sztywniejsze i odgłos taki ... twardszy. Od kubeczków fajniejszy klekocik odchodził
Albo uskuteczniłem kiedyś taki tjuning, że na zderzak z tyłu nakleiłem tatuaż z chipsów, zresztą cały rower tym okleiłem, ale jakiś taki niby świecący. A może z bravo
Sądziłem, że zastąpi światła. I specjalnie przez całe miasto rowerem gnałem pod tunel żeby przetestować. Spodobało mi się i tym tunelem w te i nazad trochę się śmigało 

a w gume grałeś?
E.
E.