Tutaj się witamy
Witam Wrzystkich!!! Od 2 tygodni jestem posiadaczem Mazdy GD coupe 2.2 i 12v w automacie rocznik 89
Powiem krutko... cudenko na kolkach 

-
lelumpolelum666
Witam forumowiczy
Jestem Alex a moja czerwona szczała to 2.0 323f
Pozdrawiam wszystkich![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrawiam wszystkich
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
alexwilk
Czołem, witam wszystkich forumowiczów. Mam zamiar na dniach zakupić Mazdę 6 i mam nadzieję że znajdę na tym forum wiele odpowiedzi na nutrujące mnie pytania, jak równierz służę swoją opinią i wiedzą w tematach motoryzacyjnych.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
-
Draco1983
Witam! Powoli przymierzamy się do zmiany auta. Z poczatku mialo bralismy pod uwage auto terenowe (Honde CRV lub Nissana X-traila) ale urzekła nas ostatnio Mazda 3. Odpowiada i mnie, i żonie wiec wreszcie mamy kompromis w tym temacie 
-
m1siwy_80
Cześć.
W związku z powiększającą się rodziną szukam rodzinnego kombi i padło na Mazdę 6, więc na razie poszukiwania, ale mam nadzieję że krótkie i niedługo będę szczęśliwym posiadaczem.
Raz już byłem bardzo blisko zakupu szóstki, ale coś mnie podkusiło i kupiliśmy Mondeo którego z ogromną radością pozbyłem się jakiś czas temu.
Czas na porządny samochód!
W związku z powiększającą się rodziną szukam rodzinnego kombi i padło na Mazdę 6, więc na razie poszukiwania, ale mam nadzieję że krótkie i niedługo będę szczęśliwym posiadaczem.
Raz już byłem bardzo blisko zakupu szóstki, ale coś mnie podkusiło i kupiliśmy Mondeo którego z ogromną radością pozbyłem się jakiś czas temu.
Czas na porządny samochód!
- Od: 26 sty 2012, 08:01
- Auto: M6 2.0/147 GY doładowana podtlenkiem LPG ;)
witam wszystkich,
nie mam pojęcia czy piszę jak trzeba ponieważ jeszcze nie potrafię poruszać się jeszcze po forum- ale wkrótce się to zmieni:) tak czy owak jeśli w jakiś sposób złamałem zasady proszę o wyrozumiałość:)
nie mam pojęcia czy piszę jak trzeba ponieważ jeszcze nie potrafię poruszać się jeszcze po forum- ale wkrótce się to zmieni:) tak czy owak jeśli w jakiś sposób złamałem zasady proszę o wyrozumiałość:)
- Od: 29 sty 2012, 11:45
- Auto: madzia 6 kombi, 2.0 TD; produkcja 11.2004
Witam wszystkich. Jest to mój pierwszy post więc postanowiłem się przywitać
Nazywam się Maciek, jestem z Łodzi. Co prawda nie posiadam Mazdy ale potrzebuję paru informacji o tych samochodach dlatego tutaj jestem.
W przyszłości chciałbym zakupić RX-8 więc kto wie czy nie będę tutaj jednak jako właściciel Mazdy
Pozdrawiam!
W przyszłości chciałbym zakupić RX-8 więc kto wie czy nie będę tutaj jednak jako właściciel Mazdy
Pozdrawiam!
- Od: 29 sty 2012, 16:06
właśnie nabyłem swoją pierwszą w życiu mazdę 626 1,8 z 2000r i zobaczymy co z tego wyjdzie?
pozdrawiam wszystkich
pozdrawiam wszystkich
-
marcopolo37
Witam. Kilka miesiecy temu kupilem Xedosa 2.0 v6. Bylo troche z madzia problemów i zaczołem przeglądać forum i bardzo mi to pomogło... Zdecydowałem sie zarejestrować mam nadzieje, że wrazie kłopotów ktoś udzieli rad... 
- Od: 19 sty 2012, 13:14
- Auto: xedos6 2.0 v6
Witam wszystkich , jestem na etapie poszukiwania Mazdy 6 więc na pewno będę często zaglądał na forum 
- Od: 30 sty 2012, 19:14
- Auto: M6 GY FL 2.0 benzyna
Witam Forumowiczów,
dołączyłem do grona szczęśliwych posiadaczy M6 GH.
Póki co mam z nią kilka drobnych problemów, ale swoim urokiem i radością z jazdy rekompensuje wszystkie "udręki" to jest hamulce, i miękkie blachy które przez nieuwagę wgniotłem i musiałem wyciągać na klej
.
Pozdrawiam i mam nadzieję przydać się Wam również swoją wiedzą i wcześniejszymi doświadczeniami.
pozdrawiam
Michał.
dołączyłem do grona szczęśliwych posiadaczy M6 GH.
Póki co mam z nią kilka drobnych problemów, ale swoim urokiem i radością z jazdy rekompensuje wszystkie "udręki" to jest hamulce, i miękkie blachy które przez nieuwagę wgniotłem i musiałem wyciągać na klej
Pozdrawiam i mam nadzieję przydać się Wam również swoją wiedzą i wcześniejszymi doświadczeniami.
pozdrawiam
Michał.
Pozdrawiam,
Michał.
Michał.
- Od: 22 sty 2012, 23:56
- Auto: M6 GH MZR-CD 2.2 Sport, '2010/11, K&N Powered
Megane Coupe 1,4 TCe SL Exception 2010
Dzień dobry wszystkim posiadającym mazdy oraz tym co wkrótce je nabędą.
Ja mam przyjemność obcowania z mazdą 626 1.8 GLX z 1996 roku. Samochód od trzech lat jest członkiem mojej rodziny więc staram się mu nie dokuczać -szkoda tylko, że mazda zaczyna się na mnie obrażać
Nie mam porównania mojego pojazdu do innych, ale póki co nie zamierzam się jeszcze z nim rozstawać.
Postanowiłem w końcu dołączyć do forum entuzjastów tej marki i co jakiś czas korzystać z doświadczeń starszych stażem użytkowników 626.
Serdecznie Was witam.
Jarek
Ja mam przyjemność obcowania z mazdą 626 1.8 GLX z 1996 roku. Samochód od trzech lat jest członkiem mojej rodziny więc staram się mu nie dokuczać -szkoda tylko, że mazda zaczyna się na mnie obrażać
Postanowiłem w końcu dołączyć do forum entuzjastów tej marki i co jakiś czas korzystać z doświadczeń starszych stażem użytkowników 626.
Serdecznie Was witam.
Jarek
-
mandzur
Witam, jestem nowy. Za początkowe błędy przepraszam (metoda prób i błędów). Posiadam mazdę 323f bj, ditd, 2000r., totalny golec (tylko wspomaganie, klima, centralny z kluczyka, ABS). Zakupiona w 01.2011r. od kolegi, który posiadał ją od 2007r. Samochód mi znany, jeździła jego żona do stacji kolejowej (zrobiła nią 30000km.)Na chwilę obecną przejechałem ok. 25000km. bezproblemowo, o ile nie liczyć wymiany łączników stabilzatora przód i przy okazji wymiany amortyzatorów tył także tylnych.
Pozdrawiam.
Janusz
Pozdrawiam.
Janusz
-
janusz1967
Witam tu Nocny. Jestem z Olsztyna, śmigam 323F-ką z 97r 1.5 benzyna. Moją mazdę mam od września 2011r od tego czasu przejechałem nią prawie 10 000 km głównie po mieście. Generalnie od zawsze chciałem mieć to auto i nie posiadam go z przypadku.
- Od: 1 lut 2012, 01:05
- Auto: 323F BA '97r 1.5 Z5
Witam Wszystkich ! Posiadam od tygodnia Mazdę Premacy 2.0 16v z LPG , mam nadzieje że posłuży mojej rodzince jakiś czas , a wy Forumowicze pomożecie swoją wiedzą i doświadczeniem w razie jakiś problemów (oby takich chwil było jak najmniej)
. Pozdrawiam !
- Od: 1 lut 2012, 19:42
- Auto: Mazda Premacy 2.0 16v (131KM) LPG, rok 2003