szadol1 napisał(a):Raczej pościgać
tak tylko pytam
www.mazdaspeed.pl
szadol1 napisał(a):Raczej pościgać
szadol1 napisał(a):Dobrze że Cronos dopiero na wiosnę będzie jeździł bo faktycznie na wstecznym musiał bym stawać
nocna furia napisał(a):Neonixos666 napisał(a):a macie tam jakiś kawałek prostej ładnej?
a co chcesz się poślizgać?
Neonixos666 napisał(a):Muszę was przeprosić ale nie będę mógł przyjechać do Ostródy, dziś zdiagnozowano moje problemy z samochodem – Uszczelka pod głowicą,nie mogę ryzykować większych uszkodzeń samochodu
szadol1 napisał(a):Neonixos666 napisał(a):Muszę was przeprosić ale nie będę mógł przyjechać do Ostródy, dziś zdiagnozowano moje problemy z samochodem – Uszczelka pod głowicą,nie mogę ryzykować większych uszkodzeń samochodu
To na jowejek i do nasa tak na poważnie to przecież możesz się z kimś zabrać no nie przesadzaj
nocna furia napisał(a):Neonixos666 napisał(a):Muszę was przeprosić ale nie będę mógł przyjechać do Ostródy, dziś zdiagnozowano moje problemy z samochodem – Uszczelka pod głowicą,nie mogę ryzykować większych uszkodzeń samochodu
a podobno miałeś mnie pilnować w jednej sprawie
Neonixos666 napisał(a):Muszę was przeprosić ale nie będę mógł przyjechać do Ostródy, dziś zdiagnozowano moje problemy z samochodem – Uszczelka pod głowicą,nie mogę ryzykować większych uszkodzeń samochodu
nocna furia napisał(a):Żebym mu stanowiska nie odebrała
nocna furia napisał(a):jest możliwość poślizgania się na autodromie tylko jest jeden bardzo ciężki problem do rozwiązania. Potrzeba ochotników do odśnieżenia placugdzieś tak z półtora metra pokrywy na placu wielkości półtora stadionu piłki nożnej plus drogi dojazdowe.
nocna furia napisał(a):zemoj napisał(a):Moje minimum zostało spełnione, więc na 90% pojawię się na spocieMożna mnie dopisać do grających w kręgle.
to mamy 10 osób grających. Więc dwa tory są zarezerwowane po 5 osób na każdy. to taka maks liczba graczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd