Gdzie pracują Mazdowicze?
Ja jestem pilotem zawodowym. Pracuję jako instruktor lotniczy w "małym lotnictwie". To taki lotniczy odpowiednik Instruktora Nauki Jazdy. Pozdrawiam.
-
spitfire
Ja pracuję w firmie SEDAN zajmujemy się robieniem oświetleń awaryjnych, pakietów zasilających oraz jako hurtownia baterii i akumulatorów również jako hurtownia elektryczna. Rozwozimy też jako pośrednik, chemię do kiosków i małych sklepów zielarskich bądź aptek. Zapraszam 

- Od: 10 sty 2012, 08:14
- Auto: Mazda 6 GG 2004 2.0 benz
Kierowca/Kurier "UPS"
Witam!
A ja pracuję w firmie usługowej.Zajmujemy się magazynowaniem ,częściowo transportem,na rzecz stabilnej japońskiej firmy (to chyba koncern) TAKATA. Jestem człowiekiem w zależności od potrzeb i w ramach( powiedzmy) zdrowego rozsądku od wszystkiego. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
A ja pracuję w firmie usługowej.Zajmujemy się magazynowaniem ,częściowo transportem,na rzecz stabilnej japońskiej firmy (to chyba koncern) TAKATA. Jestem człowiekiem w zależności od potrzeb i w ramach( powiedzmy) zdrowego rozsądku od wszystkiego. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
- Od: 13 cze 2011, 08:36
- Auto: Mazda6 2,0 GG była,
jest Mazda 3 MPS BL '10
Witam wszystkich forumowiczów ja jestem kierowcą haka w MPO Toruń wstawiam kontenery np. do gruzu odpadów budowlanych.Pozdrawiam wszystkich.
-
szczypior124
Witajcie!
Ja prowadzę działalność, zajmuję się webmasteringiem, programowaniem itd., dodatkowo jestem redaktorem naczelnym i wydawcą portalu o tematyce gier komputerowych, konsolowych itd., www.miastogier.pl. Zawsze chciałem robić to, co robię więc nie wyobrażam sobie lepszej pracy!
Pozdrawiam!
Ja prowadzę działalność, zajmuję się webmasteringiem, programowaniem itd., dodatkowo jestem redaktorem naczelnym i wydawcą portalu o tematyce gier komputerowych, konsolowych itd., www.miastogier.pl. Zawsze chciałem robić to, co robię więc nie wyobrażam sobie lepszej pracy!
Pozdrawiam!
MiastoGier.pl – Moja Praca :D
- Od: 11 sty 2012, 22:17
- Auto: Mazda 3 2011 1.6 MZR
Aluminium Metalic
MOMO Corse
ja sie zajmuje renowacja auto-moto czyli piaskowaniem szkielkowaniem lakerowaniem polerowaniem 
-
marcin paso
Witam,
ucze sie zaocznie i pracuje w gastronomi-obecnie zajmuje sie robieniem sushi
ucze sie zaocznie i pracuje w gastronomi-obecnie zajmuje sie robieniem sushi
- Od: 25 mar 2011, 18:02
- Auto: mx-3 1.8 V6
Ja od dłuższego czasu pracuję jako automatyk na stanowisku brygadzisty zmianowego w pewnej polsko-włoskiej spółce klepiącej płytki np. na podłogę pozdrawiam.
-
quintrixar
z wykształcenia jestem technikiem hotelarstwa ( w sumie to za niedlugo bede) studiuje w Gdańsku i pracuje w firmie która sprzedaje program do piekarni i cukierni 
-
alina244
Ja pracuję jako technik w autoryzowanym serwisie RTV – AGD. Jestem od agd-ówek. Naprawa i serwis kuchenek mikrofalowych, odkurzaczy, robotów, i Bóg wie czego jeszcze, żelazek itd. to moja robota...
- Od: 9 lut 2012, 20:28
- Auto: Mazda 323F, BJ, 1.6 benzyna, 98KM, grudzień 2000r. po lifcie.
witam!
w pracy zawodowej zajmuję się kupowaniem
negocjuję warunki zakupu, tak żeby mój chlebodawca wydał jak najmniej
szkoda że w życiu prywatnym nie zawsze mi to wychodzi
a kilka pięter pode mną jest siedziba Mazda Polska
w pracy zawodowej zajmuję się kupowaniem
szkoda że w życiu prywatnym nie zawsze mi to wychodzi

a kilka pięter pode mną jest siedziba Mazda Polska

- Od: 23 sty 2012, 08:12
- Auto: Mazda 6 2.3l 2002
Hotel Gołębiewski Karpacz...Kucharz
- Od: 13 wrz 2011, 19:39
- Auto: Mazda 6 2014 r. Kombi czarna
Witam,
Pracuje na Lotnisku Okęcie jako Samodzielny Agent ds. Obsługi Naziemnej...długa i mądra nazwa
czyli ludek w kamizelce Flight Coordinator inaczej zwany "neonem". Dbam o to żeby samoloty odleciały punktualnie.

Uploaded with ImageShack.us
Do tego wieczny student
Pracuje na Lotnisku Okęcie jako Samodzielny Agent ds. Obsługi Naziemnej...długa i mądra nazwa

Uploaded with ImageShack.us
Do tego wieczny student

- Od: 19 lut 2012, 22:02
- Auto: Mazda 323F BG 1.6 16V '94
(stanowisko) elektryk instalator samochodowy
a zajmuję się grzebaniem w magistrali CAN samochodów i przygotowywaniem schematów do połączeń urządzeń współpracujących z CAN (np. gpsy)
a zajmuję się grzebaniem w magistrali CAN samochodów i przygotowywaniem schematów do połączeń urządzeń współpracujących z CAN (np. gpsy)
Po swojemu odkrywam to co już odkryte.
Witam Wszystkich,
Forum odkryłem, gdy postanowiono, że nowe cztery kółka to będzie Mazda
Teraz śledzę, czytam i się dokształcam.
Pozdrawiam,
Ted.
Forum odkryłem, gdy postanowiono, że nowe cztery kółka to będzie Mazda
Pozdrawiam,
Ted.
-
ted.one