Piłka nożna – temat zbiorczy
Puyol odwalił lekka manianę w tym meczu
A Pique chyba za długo z Shakirą balował w nocy i nie umiał sie skupić
Ale szacun za wynik dwumeczu.
Ciekawe, czy Real pali się psychicznie przez tę serię niemocy z Barcą. Oni wychodzą chyba przemotywowani
Ale szacun za wynik dwumeczu.
Ciekawe, czy Real pali się psychicznie przez tę serię niemocy z Barcą. Oni wychodzą chyba przemotywowani
E tam. Real zagrał lepiej od FCB. Wynik 1:2 byłby lepszym wynikiem. Dogrywa, karne....kto wie co by się ciekawego działo.
Sędzia nie uznał raczej prawidłowej bramki. Kto wie jak by się wtedy mecz potoczył.
Szkoda.
Pisze to jako kibic Barcy
Sędzia nie uznał raczej prawidłowej bramki. Kto wie jak by się wtedy mecz potoczył.
Szkoda.
Pisze to jako kibic Barcy
Real jest bardzo mocną drużyną. Są praktycznie w stanie wygrać z każdym bądz każdego wyeliminować. Patrząc na ich gre to widać ze grają koncertowo. Ronaldo, Higuain czy Di Maria to też gwiazdorzy jakich mało ale jak przychodzi im grać z Barceloną to włącza sie syndrom przeciwnika. Oni już w szatni przegrywaja a na boisku zachowują się zupełnie inaczej niż z innym równie mocnym rywalem. Tam jest potrzebny dobry psycholog. Przed meczami z Barcą przede wszystkim 
-
Szalotka
Maciek przestań bo jak to czytam to mi sie nóż w kieszeni otwiera. Real zasłużył na wygraną i awans. a znowu zostało im to odebrane przez sędziego. bo tam bramka była i powinno się ją uznać.
I ja bym napisał tak: I znowu real został załatwiony na cacy przez sędziego...
I ja bym napisał tak: I znowu real został załatwiony na cacy przez sędziego...
People_Hate_Me napisał(a):Maciek przestań bo jak to czytam to mi sie nóż w kieszeni otwiera
Nie tylko Tobie

nooo... Barca znów załatwiona "na cacy" przez miernoty z 17 miejsca
a poważnie, to widać było brak świeżości po meczu z Realem. Nie zazdroszczę drużynom, które staną przeciwko przyciśniętej do muru Barcy. Będzie mordercza pogoń za liderem
zaczynają się emocje ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a poważnie, to widać było brak świeżości po meczu z Realem. Nie zazdroszczę drużynom, które staną przeciwko przyciśniętej do muru Barcy. Będzie mordercza pogoń za liderem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Kamil
Bo sędziowie im nie pomogli dlatego nie dali rady wygrac xD
People_Hate_Me napisał(a):Bo sędziowie im nie pomogli dlatego nie dali rady wygrac xD
Może nie świadomie, ale pomogli. Uprzejmie donoszę, iż powinien być karny po faulu Busquets'a w drugiej połowie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Kamil
People_Hate_Me napisał(a):Maciek przestań bo jak to czytam to mi sie nóż w kieszeni otwiera.
Chcecie mnie zasztyletować ?
-
Szalotka
nie zasztyletować
Tylko wyplenić Ci z głowy Herezje 
Ha! A jednak
Kamil napisał(a):Może nie świadomie, ale pomogli. Uprzejmie donoszę, iż powinien być karny po faulu Busquets'a w drugiej połowie
Ha! A jednak
People_Hate_Me napisał(a):nie zasztyletowaćTylko wyplenić Ci z głowy Herezje
Barca i tak jest królową futbolu
People_Hate_Me napisał(a):Tylko wyplenić Ci z głowy Herezje
Najlepszej druzyny nie da tak o ..... wyeliminować. Trzeba walczyć
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Barca i tak jest królową futbolu
Przestań już słodzić na temat tej barcy bo aż żał pupę ściska jak jej bronisz,i nie pisze tego ze złości do Ciebie bo mi to loto kto jest liderem LFP,ale z tego co czytam to byś pupy dał za tą barce hehhe
@tomek@ napisał(a): to byś [tiiit] dał za tą barce hehhe
nie zdziwie się

mnie najbardziej rozwalają fanboje Barcy na FIFIE 12, co włączę online to non stop jakiś kiep Barcą gra. ale i tak ich ogrywam BVB i moimi finezyjnymi akcjami

dziwne jest to że bardzo dużo ludzi gra też Juventusem

@tomek@ napisał(a):ale z tego co czytam to byś [tiiit] dał za tą barce hehhe
Radex napisał(a):nie zdziwie się![]()
![]()
Bez przesady Panowie
No aż takie emocje mnie nie dosięgają
-
Szalotka
bo innymi drużynami nie potrafią. Zaaranżuj z takim fanbojem mecz drużynami z polskiej ligi, 3 minuty i następuje u niego alt+f4Radex napisał(a):fanboje Barcy na FIFIE 12, co włączę online to non stop jakiś kiep Barcą gra.
-
Kamil
Maciek ale ja nie mowię że oni są źli i że masz przestać im kibicowac.
Ale trzeba Ci wyplenić z głowy to że oni są najlepsi na świecie i nikt z nimi nie ma szans i wogole są tacy super i jak przegrywaja to są pokrzywdzeni itd (juz mi sie nie chce dalej wymieniać)
Bo to niestety nie jest prawda
Ale trzeba Ci wyplenić z głowy to że oni są najlepsi na świecie i nikt z nimi nie ma szans i wogole są tacy super i jak przegrywaja to są pokrzywdzeni itd (juz mi sie nie chce dalej wymieniać)
Bo to niestety nie jest prawda
Zgadzam się z Tobą
Ja nie powiedziałem ze nikt z nimi nie ma szans bo przecież w lidze też potrafia babola dać
Chodzi mi o to ze patrząc realnie to w ważnych spotkaniach mało kiedy zawodzą. W Hiszpani nie trzeba miec mistrza zeby grać w Lidze Mistrzów
Ja im po prostu kibicuję od zawsze. Nawet mam zdjęcie z 1992 roku na ich boisku
Jedni zwą to Camp Nou a inni Nou Camp. Jedna i druga nazwa jest prawidłowa choć stosowana powszechnie jest ta pierwsza
Ale się mnie uczepiliście. Zupełnie jak ja Barcelony
Ja nie powiedziałem ze nikt z nimi nie ma szans bo przecież w lidze też potrafia babola dać
Chodzi mi o to ze patrząc realnie to w ważnych spotkaniach mało kiedy zawodzą. W Hiszpani nie trzeba miec mistrza zeby grać w Lidze Mistrzów
Ja im po prostu kibicuję od zawsze. Nawet mam zdjęcie z 1992 roku na ich boisku
Ale się mnie uczepiliście. Zupełnie jak ja Barcelony
-
Szalotka
To tak jak i ja jestem kibicem Barcy od dawna ( jak już wcześniej pisałem, od czasu gdy grał tam Kluivert ) i umiem patrzeć obiektywnie na różne aspekty.. Przeraża mnie jednak lament ludzi piszących komentarze w internecie po każdym Gran Derbi i wygranej Barcy, że wygrali bo im sędzia pomógł, że wygrali bo mieli farta bo wiatr wiał czy boisko było krzywe... Ostatni mecz przeciwko tym drużynom pokazał, że obydwie są najlepszymi na świecie. Karny, może i być powinien, może nie.. Ludzką rzeczą się pomylić, ale też nie zawsze da się wychwycić pewne akcje z perspektywy sędziego, w TV to co innego i można sobie oglądać 5tysięcy razy powtórki z każdej kamery i zobaczyć... wtedy łatwo jest osądzić. A sędzia ma na to kilka sekund bez powtórek.

- Od: 10 sty 2012, 08:14
- Auto: Mazda 6 GG 2004 2.0 benz