KIELCE – spotkania regionalne
Sprawdzałem przekaźniki.Wszystkie pod maską i ten pod nogami pasażera wydają się być ok.Pod nogami pasażera nie ma ani grama ropy.Po odłączeniu czujnika z bloku auto odpala
wszystkie znaki na niebie wskazują na pompę ;(
a sprawdzałeś jakie kody błędu ci wyskakują?? Może nieszczelny jest układ paliwowy przeszukaj wężyki no i dobrze by było jakby aku był jakiś naładowany bo może i jego jest wina. Ale najpierw sprawdź błędy

Chciałbym pozdrowić kolegę, którego widziałem dziś na 2 piętrze w bud. C na polibudzie, taki w okularkach, ciemne krótkie włosy. Ni cholery nie mogłem sobie przypomnieć skąd Cię kojarzę, bo byłem mocno niewyspany i zestresowany czekającym mnie kolosem.
Dopiero później skojarzyłem, że widzieliśmy się na spocie w zeszłym roku na parkingu tesco, lol...
Dopiero później skojarzyłem, że widzieliśmy się na spocie w zeszłym roku na parkingu tesco, lol...
Hehe, no właśnie też nie byłem pewny czy to Ty :p Ale też kojarzyłem Twoją twarz.
I jak kolos poszedl?
I jak kolos poszedl?
- Od: 8 lis 2011, 19:06
a wiec przejrzałem wypowiedzi i widze ze większość mazdowiczow jest chętna na Bodzentyn 
Dlatego tez jako miejsc ustalamy Bodzentyn, ktos powyzej pisal o parkingu w rynku..a wiec niech bedzie, zobaczymy co z tego wyjdzie
Nastpenie udamy sie do pizzerii aby sie zagrzac i zjesc:) PIerwsze spotaknie ma polegac na poznaniu sie, sprawdzeniu miejsca, obejrzeniu autek swoich i milej rozmowie
(nie wymagajcie fajerwerków,kuligów,ognisk) Na tym tez spotkaniu ustalimy czy Bodzentyn zostaje jako stałe miejsce Mazdowiczow
Miejsce mamy teraz wypowiedzmy sie o dniu..sobota czy niedziala ?..a konkretnie rozmawiamy o terminie ostatnia sobota // niedziela miesiaca ? czyli pierwsze spotkanie wypadalo by 25/26 luty.
Dlatego tez jako miejsc ustalamy Bodzentyn, ktos powyzej pisal o parkingu w rynku..a wiec niech bedzie, zobaczymy co z tego wyjdzie
Nastpenie udamy sie do pizzerii aby sie zagrzac i zjesc:) PIerwsze spotaknie ma polegac na poznaniu sie, sprawdzeniu miejsca, obejrzeniu autek swoich i milej rozmowie
Miejsce mamy teraz wypowiedzmy sie o dniu..sobota czy niedziala ?..a konkretnie rozmawiamy o terminie ostatnia sobota // niedziela miesiaca ? czyli pierwsze spotkanie wypadalo by 25/26 luty.
- Od: 11 wrz 2011, 17:41
- Auto: Mazda 323F GT 2.0 V6 KF 95'
Ja o tym pisałem to nie do konca jest parking...
wrzucam foto z google, na czerwono zaznaczyłem miejsce gdzie można auta ustawić, na żółto pizzeria o ktorej mowa

wrzucam foto z google, na czerwono zaznaczyłem miejsce gdzie można auta ustawić, na żółto pizzeria o ktorej mowa

- Od: 8 lis 2011, 19:06
no i spoko. Jak szczęście dopisze to się zjawię

i co koniec tematu??