MotorShow w Bolloni 2005
Strona 1 z 1
Dziś rano dostałem majla z 160 fotkami z MS w Boloni (który trwa od dzisiaj) bo jestem zarejstrowany w czymś tam
.....Jak chcecie pooglądać troche nowości to macie
: http://virtualauto.it/html/default/Spec ... index.html

W oczekiwaniu na nowy podpis...
Faaajne
dzięki
Muszę przyznać, że z produkowanych już aut, Astra GTC naprawdę podoba mi się.
Gdybym jeszcze nie miał awersji do tej marki...
Nowy Civic też jest całkiem całkiem choć trochę "lipa" jest w silnikach.
Głośny (w nieprzyjemny, "szlifierkowy" sposób) 1.8 i 1.4 z konstrukcją z lat 90tych (ubiegłego wieku
).
No Honda nie popisała się.
CTDi 2.2 140 KM będzie dopiero od połowy 2006 w Civicu a już konkurencja oferuje lepsze diesle (Toyota 2.2 177KM /teraz/ a PSA 2.0 170KM /od stycznia/).
Poza tym w Civicu nie będzie kombinacji diesel/automat.
Przedstawiciel Hondy Poland w jakimś wywiadzie tłumaczył, że "taka nietypowa konfiguracja miałaby małe szanse na sprzedaż co widać też po ofercie innych producentów"
Jakie on oferty oglądał

Muszę przyznać, że z produkowanych już aut, Astra GTC naprawdę podoba mi się.
Gdybym jeszcze nie miał awersji do tej marki...
Nowy Civic też jest całkiem całkiem choć trochę "lipa" jest w silnikach.
Głośny (w nieprzyjemny, "szlifierkowy" sposób) 1.8 i 1.4 z konstrukcją z lat 90tych (ubiegłego wieku
No Honda nie popisała się.
CTDi 2.2 140 KM będzie dopiero od połowy 2006 w Civicu a już konkurencja oferuje lepsze diesle (Toyota 2.2 177KM /teraz/ a PSA 2.0 170KM /od stycznia/).
Poza tym w Civicu nie będzie kombinacji diesel/automat.
Przedstawiciel Hondy Poland w jakimś wywiadzie tłumaczył, że "taka nietypowa konfiguracja miałaby małe szanse na sprzedaż co widać też po ofercie innych producentów"
Jakie on oferty oglądał

Pozdr. Grzegorz
- Od: 8 maja 2004, 21:35
- Auto: służbowe albo TAXi ;)
Fajne fotki
Tylko niestety nie wiem czy ja tylko tak mam ale te nowe samochody nie ruszają mnie, nie mówiać o tych wycudaczonych bolidach, ale takie zwykłe samochody wygladają jak robione na jedno kopyty, taki uniwersalny model a potem go troszke rozciągną, skrócą, podniosą czy obniza i mowią ze to inny model 
- Od: 24 lis 2005, 14:15
Strona 1 z 1