Kontrowersyjny tuning
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
boczek86 napisał(a):zdjecia niedzialaja
boczek86 napisał(a):juz dzialaja
Sory za lekki OT ale odrazu przypomniała mi się pewna scena z filmu Rrrrrrr
Wracając do tematu:

Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
No cóż, to golf "dwujka" – co tu komentować, rakiety z tego nie zrobisz. No chyba że ten gościu co z calibry robi ferrari czy audi R8
Każdy inny tjuning golfa II czy III to chcąc nie chcąc zakrawa o wieś. Swoją drogą kiedyś oglądałem na TVNTurbo jakiś program gdzie zastanawiali się dlaczego golfy są takie popularne skoro to auta bez wyrazu – dla emerytów. Ale w PL widać strukturę wieku posiadaczy golfów mamy odwróconą
Ale ta dokładka pod zderzakiem mi się podoba

Ale ta dokładka pod zderzakiem mi się podoba
i-rokeZ napisał(a):Każdy inny tjuning golfa II czy III to chcąc nie chcąc zakrawa o wieś.
Chyba jaja sobie robisz
i-rokeZ napisał(a):rakiety z tego nie zrobisz
VR6 R32 ;p
Co do golfów. Noszą miano mało awaryjnych i dosyć tanich w utrzymaniu. Po za tym dobro pozycje wyrobił Golf 1 i 2, auto proste w konstrukcji i tanie w utrzymaniu do tego naprawdę wytrzymałe. Po za tym te auta dobrze znoszą nasze drogi.
radzi89 napisał(a): Bez urazy ale widziałem dużo więcej bardzo ładnie porobionych golfów niż Mazd
Bo Mazdy piękne wyjeżdzają z fabryki i nie ma konieczności ich tuningować, chyba że mechanicznie
radzi89 napisał(a):i-rokeZ napisał(a):Każdy inny tjuning golfa II czy III to chcąc nie chcąc zakrawa o wieś.
Chyba jaja sobie robiszBez urazy ale widziałem dużo więcej bardzo ładnie porobionych golfów niż Mazd
Koledzy, miałem golfika MK3 i nie mogę powiedzieć że był zły. Tani w utrzymaniu, 115km z 1.8 pojemności... Dosłownie piękny był. Części na pewno o wiele łatwiej dostępne jak do xeda.
Widziałem wiele golfików zrobionych ze smakiem, lecz niestety przeważają te zahaczające o wieś...
Uważam że każde auto jest dobre!! No chyba że te na "f" Oczywiście Hatchbacki, sedany, coupe... nie sportowe...
Pozdro

Ostatnio edytowano 28 sty 2012, 00:04 przez DamianSzatan666, łącznie edytowano 1 raz

s i w y napisał(a):nie wiem na czym się ten koleś wzorował "tworząc" to coś

-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
3 raz już widzę tu to auto, a możliwe że i wcześniej bywało tylko nie widziałem
swoją drogą to jest auto od kogoś z grupy łódzkiej chyba 

-
Padre