TRÓJMIASTO – 20.06.2021 – od 18:00 – parking przy Ergo arena
Ok, to o 20.00 pod halą Olivia 
mckoper napisał(a):Ok, to o 20.00 pod halą Olivia
chyba Cie nie widzieliśmy, ale Sąsiad był
日本の国内市場
- Od: 27 maja 2011, 01:25
- Auto: MX3 1.6 SOHC viewtopic.php?f=312&t=122756
kto w ogóle był w piatek?
Piterek17 napisał(a):No to będę
max_gd napisał(a):Nicek, Tart i ja wpadniemyo 20:00 pod Halą Oliwią
Ghostx napisał(a):Ja sie postaram wpaść ale na chwile bo będę musiał wracać i sie kuć ;/
max_gd napisał(a):Sąsiad by

- Od: 20 lut 2011, 22:19
- Auto: MX-3 1.6 DOHC
viewtopic.php?f=312&t=122675
damigda napisał(a):Piterek17 napisał(a):No to będęmax_gd napisał(a):Nicek, Tart i ja wpadniemyo 20:00 pod Halą Oliwią
Ghostx napisał(a):Ja sie postaram wpaść ale na chwile bo będę musiał wracać i sie kuć ;/max_gd napisał(a):Sąsiad by
zapomniałeś dopisać, że zawitał też Fryzier z Magdą i Piterek17
日本の国内市場
- Od: 27 maja 2011, 01:25
- Auto: MX3 1.6 SOHC viewtopic.php?f=312&t=122756
to taki znak którego nikt nie respektuje, wiem bo spędziłem tam pół życia na tej hali 

- Od: 20 lut 2011, 22:19
- Auto: MX-3 1.6 DOHC
viewtopic.php?f=312&t=122675
STOP podwyżkom paliwa ! – przyłączamy się do akcji?
http://www.forumbrzeg.pl/ppadd/viewtopic.php?t=27977
"Gdańsk:
ZBIÓRKA: 28 Styczeń 2012 parking przy HALA OLIVIA vis-à-vis wydziału Prawa i Administracji UG, przejazd przez Gdańsk ulicami:
Aleja Grunwaldzka – Aleja Zwycięstwa – Błędnik – Podwale Grodzkie – Wały Jagielońskie – nawrotka na Podwale Przedmiejskie obok GILDI – powrót 3 Maja – Aleja Zwyciestwa na stacje LOTOSU obok MULTIUKINA.
Protest polegać będzie na poruszaniu się drogami z prędkością 20 – 40 km/h; i zablokowanie stacji LOTOS przy MULTIKINIE tankując za 1, 2 zł (najlepiej karta płatniczą bo stacje płacą za to prowizje w wysokościach ok 0,2-07 zł)
Gdynia:
Zbiórka: 28.01 godz 12:00 TESCO ul. Nowowiczlińska Przy sklepie zoologicznym!
Przejazd przez miasto i powrót obwodnicą."
http://www.forumbrzeg.pl/ppadd/viewtopic.php?t=27977
"Gdańsk:
ZBIÓRKA: 28 Styczeń 2012 parking przy HALA OLIVIA vis-à-vis wydziału Prawa i Administracji UG, przejazd przez Gdańsk ulicami:
Aleja Grunwaldzka – Aleja Zwycięstwa – Błędnik – Podwale Grodzkie – Wały Jagielońskie – nawrotka na Podwale Przedmiejskie obok GILDI – powrót 3 Maja – Aleja Zwyciestwa na stacje LOTOSU obok MULTIUKINA.
Protest polegać będzie na poruszaniu się drogami z prędkością 20 – 40 km/h; i zablokowanie stacji LOTOS przy MULTIKINIE tankując za 1, 2 zł (najlepiej karta płatniczą bo stacje płacą za to prowizje w wysokościach ok 0,2-07 zł)
Gdynia:
Przejazd przez miasto i powrót obwodnicą."
-
mscorp
Gdańsk:
ZBIÓRKA: 28 Styczeń 2012 godz 12:00 parking przy HALA OLIVIA vis-à-vis wydziału Prawa i Administracji UG, przejazd przez Gdańsk ulicami:
Gdańsk II:
Zbiórka będzie o 12-ej na parkingu koło Norauto. Przejazd ulicami:
Obwodową, Słowackiego, Grunwaldzką, Hallera, Kliniczną, Marynarki Polskiej, Żaglową pod PGE Arenę. Potem możemy się udać na pobliskie stacje by tankować za jakąś małą kwotę, no i płatne oczywiście kartą.
Kontakt: 603-583-349
Gdynia:
Przejazd przez miasto i powrót obwodnicą.
http://www.facebook.com/events/260300887372387/
Kasia 516 440 302
Najlepiej zaczaić się na Lotos i Orlen... Ale im więcej się zablokuje tym lepiej...
Kierowcy to największa grupa aktywnych ludzi w Polsce a tak ciężko coś osiągnąć dla wspólnego dobra... dlaczego?!
Ja będę
ZBIÓRKA: 28 Styczeń 2012 godz 12:00 parking przy HALA OLIVIA vis-à-vis wydziału Prawa i Administracji UG, przejazd przez Gdańsk ulicami:
Gdańsk II:
Zbiórka będzie o 12-ej na parkingu koło Norauto. Przejazd ulicami:
Obwodową, Słowackiego, Grunwaldzką, Hallera, Kliniczną, Marynarki Polskiej, Żaglową pod PGE Arenę. Potem możemy się udać na pobliskie stacje by tankować za jakąś małą kwotę, no i płatne oczywiście kartą.
Kontakt: 603-583-349
Gdynia:
Przejazd przez miasto i powrót obwodnicą.
http://www.facebook.com/events/260300887372387/
Kasia 516 440 302
Najlepiej zaczaić się na Lotos i Orlen... Ale im więcej się zablokuje tym lepiej...
Kierowcy to największa grupa aktywnych ludzi w Polsce a tak ciężko coś osiągnąć dla wspólnego dobra... dlaczego?!
Ja będę
Wszystko rozumiem, poza fragmentem o poruszaniu się z prędkością 20 – 40kmh. Uderzenie w stacje benzynowe jest jak najbardziej na miejscu, ale przeciez takie tempo tylko zirytuje innych użytkowników dróg – czyli grupę, których interesów ten protest ma chronić. Czy to nie jest z lekka bez sensu?
Parada jest ok (zakładając, że ktokolwiek z ewentualnych obserwujących będzie wiedział o co chodzi, o ile nie będzie na autach jakichś wywieszek czy czegokolwiek wskazującego na przyczynę powolnego poruszania się kolumny aut), ale czy aby na pewno powinna się odbywać z prędkością zadyszanego ciągnika rolniczego?
Idee popieram, jestem tylko ciekaw sposobu organizacji.
Idee popieram, jestem tylko ciekaw sposobu organizacji.
Gared napisał(a):zakładając, że ktokolwiek z ewentualnych obserwujących będzie wiedział o co chodzi, o ile nie będzie na autach jakichś wywieszek czy czegokolwiek wskazującego na przyczynę powolnego poruszania się kolumny aut
Liczę, że do końca tygodnia wykluje się jakieś oficjalne logo protestu, które każdy będzie mógł wydrukować i umieścić na aucie.
Np. takie

waldii napisał(a):oni tez walczyli i co z tego wyszlo?
Oni walczyli o coś co było z góry przesądzone, wyrażali sprzeciw i brawo im za to.
Każda sprawa jest inna. Jeżeli Tobie odpowiadają obecne ceny paliw i nie przeszkadza Tobie ich wzrost to nie musisz się angażować i demotywować innych...
Poza tym lekarze też walczyli o swoje

I z jakim skutkiem? POZYTYWNYM.
Apteki także walczyły o swoje i też wkońcu to przyniosło skutek.
A przemysł paliwowy jest na tyle silny, że aby coś zmienić trzeba udowodnić swoją siłę...