Mazda6 GG RF '05 – Karol Projekt :) Budowa CA str.17
I ciagle zapominasz o hydrografice 
karol napisał(a):Madozi dzieki za mile slowa ale na jedna felgie trzeba poswiecic okolo godziny a efekt bedzie naprawde na kilka miesiecy
Sa dwie opcje
-lakierowanie
-malowanie proszkowe
przestań kombinować (na filmikach firm sprzedających to g*wno jest wszystko ładnie pięknie bo inaczej nikt by tego nie kupił) i posłuchaj dobrych rad. do wyboru masz 2 opcje jeśli chcesz porządne zrobić te felgi:
– malowanie proszkowe
– hydrografika
radzi89 – hydrografika byla na pierwszym miejscu tylko ze koszta sa za wysokie 
Radex mysle ze po komplecie felg okleil bym tym samym tempem jak na filmiku tylko tyle ze oni mieli sam vinyl a z carbonem jest troche trudniej
Radex mysle ze po komplecie felg okleil bym tym samym tempem jak na filmiku tylko tyle ze oni mieli sam vinyl a z carbonem jest troche trudniej
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
karol napisał(a):Radex mysle ze po komplecie felg okleil bym tym samym tempem jak na filmiku tylko tyle ze oni mieli sam vinyl a z carbonem jest troche trudniej
ale i tak nie okleisz ich w środku i widać szarą felgę w środku, to wygląda beznadziejnie.
na filmiku oczywiście wszystko pięknie – jakże by inaczej
Ostatnio edytowano 24 sty 2012, 15:41 przez Radex, łącznie edytowano 1 raz
Bylo troche czasu na likendzie wiec trzeba bylo dlubnac cos przy madzi i jest bajka efekt

I caly srodek gotowy -Docelowo bede chcial okleic wszystkie slupki
+ czarna podsufitka 

I caly srodek gotowy -Docelowo bede chcial okleic wszystkie slupki

Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
no, no powiem Ci ze dales rade.
Czekam na reszte modyfikacji
P.S. Ciekawe czy to tylko zdjecie, ale widze jakies bable na zamknieciu schowka (tam kolo recznego)
Czekam na reszte modyfikacji
P.S. Ciekawe czy to tylko zdjecie, ale widze jakies bable na zamknieciu schowka (tam kolo recznego)
Tam akurat wyszla kiszka ale to wina Zimnego
Ledwo sie wtoczylem spac bo skonczeniu hehe
sie podoba sie
fajny efekt,
a ta podsufitka to tez w carbon efekt czy jak?

fajny efekt,
a ta podsufitka to tez w carbon efekt czy jak?
- Od: 31 maja 2011, 23:16
- Auto: Mazda 6
2.0 TS2 petrol
141 km
no to teraz już żeś Karolu popłynął na maksa... Twoja 6stka powinna jakimś demo carem być u producenta folii 

Sprzedam konsole środkową do M6 polift, z uszkodzonym Cd Bose, bez sterowników nawiewu
- Od: 21 mar 2011, 00:37
- Auto: Mazda 6 2.0 TS2, 2005
Mazda 3 1.6 TS2, 2005
viewtopic.php?f=331&t=131055
No pięknie wybrnąłeś z tego jakże niepożądanego stanu po kolizyjnego 
Szósteczka naprawdę wpada w oko
Nie wiesz gdzie przypadkiem mogę znaleźć jakieś fajne emblematy mazdy?? Coś w podobie devil'a??
Powodzenia w kolejnych modzikach
Szósteczka naprawdę wpada w oko

Nie wiesz gdzie przypadkiem mogę znaleźć jakieś fajne emblematy mazdy?? Coś w podobie devil'a??
Powodzenia w kolejnych modzikach

Karol Ty często jeździsz do PL ? W razie czego można Cię wykorzystać do celów E-bayowych
?
Podziekowal koledzy za mile slowa
Damian jeszcze nie wybrnelem ale wybrne juz niedlugo: podklad,baza i bezbarwny juz w PL czekaja
Radzi89 ja bede jechal gdzies w okolicach Marzec -kwiecien ale jak cos ci potrzeba to pisz w naszym watku mazdaspped UK jest nas troche i raczej wszyscy to bardzo mili i zyczliwi ludzie
Damian jeszcze nie wybrnelem ale wybrne juz niedlugo: podklad,baza i bezbarwny juz w PL czekaja
Radzi89 ja bede jechal gdzies w okolicach Marzec -kwiecien ale jak cos ci potrzeba to pisz w naszym watku mazdaspped UK jest nas troche i raczej wszyscy to bardzo mili i zyczliwi ludzie

karol napisał(a): [...]nie wybrnelem ale wybrne juz niedlugo: podklad,baza i bezbarwny juz w PL czekaja
Ale podstawa to elementy spasowane

DamianSzatan666 napisał(a):Ale podstawa to elementy spasowane Ważne ażeby kółka się kręciły
No ja tak nie mam
Jacek89 napisał(a):na 18'' od rexa wyglada najlepiej:)
Poczekaj szykuje cos specjalnego na wiosne
Tym czasem madzia przeszla mini remont tzn:
– wymiana oleju
– wymiana oleju w skrzyni
-wymiana filtrow + filtr paliwa
-wymiana podkladek pod wtryskami
-wymiana wahacza przedniego dolnego
-wymiana tuleji wewnetrznych
-wymiana zawieszenia H&R --> mialem tego nie robic ale nie moglem sie powstrzymac
– Czyszczenie EGR-a ---> czyszczenie przelotki
– Ustawienie zaworow
Jestem mega zadowolony wkoncu nic nie stuka w zawieszeniu + silnik pracuje jak nowka

A tak madzia sie prezentuje po zglebieniu

Pozdrawiam