wszystko na plus

www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):pokaż jak to wygląda na całym aucie.
Radex napisał(a):no bo tak punktowo robione zdjęcia nic nie mówią, przedstawiają tylko samą naklejkę i jej bliskie okolice
radar88 napisał(a):Radex napisał(a):no bo tak punktowo robione zdjęcia nic nie mówią, przedstawiają tylko samą naklejkę i jej bliskie okolice
Teraz auto stoi u mechanika więc nie mam możliwości zrobić foty...proszę o cierpliwość
zibi626 napisał(a):No wygląda z tymi podstawkami pod kubki jak w samolocie:)
sylwo napisał(a):Gdyby się tak lepiej zastanowić to np na zlotach się przyda w czasie deszczu. Kiedy trzeba siedzieć w aucie z piwkiem
sylwo napisał(a):Tak a propos gadżetów w aucie – była jakaś alternatywa dla niepalących przy zakupie nowego xedosa?
Zamiast popielniczki np pojemnik na cukierki albo ...gumy
radar88 napisał(a):I do auta założyłem lusterko,prawe z ver. RHD ponieważ nic, kompletnie nic nie widziałem z prawej strony.Widoczność 100% lepsza.
zibi626 napisał(a):Po przesiadce z GD na Cronosa narzekałem,że są doale po przesiadce z GE na X9 to te w GE to prawdziwe lustra a X9 to dramat...
radar88 napisał(a):zibi626 napisał(a):No wygląda z tymi podstawkami pod kubki jak w samolocie:)
Huston startujemyW brew pozorom to naprawdę jest bardzo przydatna rzecz w samochodzie.
zibi626 napisał(a):Praca wrenad moją również
zibi626 napisał(a):Ile Cię wyniosły wahacze jeśli mozna wiedzieć? koszty nieziemskie
drogbayo napisał(a):Szkoda, że pasują tylko do AT
zamontowałem u siebie i nie mogę wrzucić 1 ani 5
radar88 napisał(a):Tylne 2x: EUR 199.98 – £166.54
Przednie 2x:US $145.90 --£93.60 +cło 32,50£
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości