pozdro
Kogo widziałem / widziałam
damigda napisał(a):przedechwila, na rondzie sobieskiego jakies takie cos
ej nie nawoskowane auto do zdjecia
rafau napisał(a):Podobny widok miałem na błędniku, pewnie parę minut wcześniej
pozdro
najpierw Ciebie spotkałem, później damigde, a jeszcze później dwie inne mx-y które mi mrugały
aż zgłupiałem

D4NI3L napisał(a):a jeszcze później dwie inne mx-y które mi mrugały![]()
aż zgłupiałem
Może jechałeś bez świateł?
-
mscorp
Całkiem czarna Mazda 3 z pokładeczkami klubowymi wypatrzona wczoraj około 18 na Żeligowskiego. Któż to? Swoją drogą to Żeligowskiego to jakieś Mazdowe zagłębie.
I znów wypatrzone autko tym razem nieznana mi dotąd bordowa 626 GE z podkładkami klubowymi widziana koło Manufaktury. Coś się strasznie ludzie w Łodzi obkupili w te podkładki. Może taka teraz Mazdowa moda
I znów wypatrzone autko tym razem nieznana mi dotąd bordowa 626 GE z podkładkami klubowymi widziana koło Manufaktury. Coś się strasznie ludzie w Łodzi obkupili w te podkładki. Może taka teraz Mazdowa moda

Skrajnie Uprzedzony Kolega
baastek napisał(a):Buczos widziany dzisiaj około 8.00 w Skawinie.Chociaż sie nie znamy,ale poznałem samochód:)
Codziennie z buczosem o tej godzinie można nas zobaczyć w Skawinie
Pozdro
Lorne napisał(a):Michał a to nie Ty stoisz czesto na Bema blizej Titanica![]()
Tak zgada się to moja pszczółeczka tam stoi
EDIT: Dzisiaj o godz. 11.45 Michał w swojej mx-3 widziany na Aleji Piłsudskiego jak ze swoja jechał w stronę Jurowieckiej. po-zdrówka devilsgift

SPRZEDAM MAZDE 323 F BA 4,5 TYS DO NEGOCJACJI PO KAPITALNYM REMONCIE SILNIKA
- Od: 13 gru 2008, 00:31
- Auto: Mazda 6 GG
Ciemnometaliczna 626 GF, nr rejestracyjny LU 48...H oraz srebrna 626 GF lift nr rej. LUB.... dzisiaj ok.14 na ul.elektrycznej
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce
- Od: 10 lis 2007, 16:17
- Auto: Jest: M3 BM 2016 sedan; Premacy RF4 2002; Tribute 2.0 2004, było: 626 GE 1.8 94r.
guaz napisał(a):Ciemnometaliczna 626 GF, nr rejestracyjny LU 48...H oraz srebrna 626 GF lift nr rej. LUB.... dzisiaj ok.14 na ul.elektrycznej
obydwie na klubowych podkładkach?
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
Widzewianka i niebieska 323C oklejona łódzkimi pod Leroy Merlin jakieś 30 minut temu. Pozdrawiam.
- Od: 11 sie 2009, 00:46
- Auto: MX-3 B6-DE