KIELCE – spotkania regionalne
Takie coś byłoby przynajmniej usystematyzowane:)
Co do proponowanych miejsc wolałbym Bodzentyn, przy starym rynku/parku można auta ustawić i na przeciwko jest [tiiit] pizzeria. Ogólnie jest to cichsza miejscowość od Nowej Słupi
Ale tak jak było wspomniane, musi być stała data i stała godzina!!!
Wydaje mi się, że idealnym rozwiązaniem byłaby I niedziela miesiąca, godzina, np 18.
Bo takie spoty jak my mieliśmy do tej pory w CK to fajne ale tylko na 30 minut, postać pokopać w oponę i jechać...
A tu jeśli uda się zorganizować takie cykliczne to i można się lepiej poznać i posiedzieć w ciepełku i się pośmiać. Jak się zrobi ciepło można się przetransportować np do pobliskiego Wilkowa nad zalew i grilla napalić.
Jeśli to nam wypali to później, już w bardziej wyklarowanym i zdeklarowanym towarzystwie możemy myśleć o innych ciekawszych spotach (np jakieś gokarty, paintballe i inne cuda)
To tyle odemnie...
PS. No i żeby było wszystko zgodnie z zasadami to przydał by się jakiś przedstawiciel regionalny, ale żeby takowego wybrać to musimy mieć jakieś grono ze świetokrzyskiego
Co do proponowanych miejsc wolałbym Bodzentyn, przy starym rynku/parku można auta ustawić i na przeciwko jest [tiiit] pizzeria. Ogólnie jest to cichsza miejscowość od Nowej Słupi
Ale tak jak było wspomniane, musi być stała data i stała godzina!!!
Wydaje mi się, że idealnym rozwiązaniem byłaby I niedziela miesiąca, godzina, np 18.
Bo takie spoty jak my mieliśmy do tej pory w CK to fajne ale tylko na 30 minut, postać pokopać w oponę i jechać...
A tu jeśli uda się zorganizować takie cykliczne to i można się lepiej poznać i posiedzieć w ciepełku i się pośmiać. Jak się zrobi ciepło można się przetransportować np do pobliskiego Wilkowa nad zalew i grilla napalić.
Jeśli to nam wypali to później, już w bardziej wyklarowanym i zdeklarowanym towarzystwie możemy myśleć o innych ciekawszych spotach (np jakieś gokarty, paintballe i inne cuda)
To tyle odemnie...
PS. No i żeby było wszystko zgodnie z zasadami to przydał by się jakiś przedstawiciel regionalny, ale żeby takowego wybrać to musimy mieć jakieś grono ze świetokrzyskiego
- Od: 8 lis 2011, 19:06
Łukasz1988
No i ja się z Tobą zgadzam. Mam około 80km do Bodzentyna i droga też trochę trwa ( zwłaszcza przez Kielce [ rozkopy ] )
Raz na miesiąc na razie by przecież wystarczyło. Jak dla mnie to nie należy się na początek napalać na wielkie rzeczy. Wszystko z czasem by wyszło.
Pozdro.
wilk28 napisał(a):to ja przejrzałem 165 stron spośród 465 i wyszukiwałem wszystkich ze Świętokrzyskiego[...]
A wiesz kolego że tam się ustawia miejscowościami??
Jak przeglądałem użytkowników z samych Kielc, to naliczyłem ponad 100-tke a gdzie jeszcze cały region...

Ja też jestem za takim rozwiązaniem.
Co miesięczne spotkania są fajnym rozwiązaniem.
Z tym, że ja proponowałbym godzinę 17.00, bo trzeba jeszcze wziąć pod uwagę to, że chcielibyśmy posiedzieć i pogadać ( a przy tym często czas płynie szybko).
Bodzentyn jak najbardziej.

Co miesięczne spotkania są fajnym rozwiązaniem.
Z tym, że ja proponowałbym godzinę 17.00, bo trzeba jeszcze wziąć pod uwagę to, że chcielibyśmy posiedzieć i pogadać ( a przy tym często czas płynie szybko).
Bodzentyn jak najbardziej.
Tutaj chodzi o pasję ...
- Od: 23 sie 2011, 16:20
- Auto: Mazda 323F BA
1,5 88KM
1997r.
wiesz mi nie chodzi o miejsce atrakcyjne..bo to tylko spot...chodzi o to by kazdy mial blisko wiec jesli osoby ze Skarzyska wyraza chec na Nowa Słupie to moze byc Nowa Słupia 
czekam do czwartku na reszte wypowiedzi..i wtedy zrobimy glosowanie za miejscem:) podam kilka wariantow i zobaczymy jak to wyjdzie
czekam do czwartku na reszte wypowiedzi..i wtedy zrobimy glosowanie za miejscem:) podam kilka wariantow i zobaczymy jak to wyjdzie
- Od: 11 wrz 2011, 17:41
- Auto: Mazda 323F GT 2.0 V6 KF 95'
- Od: 24 sie 2011, 23:50
- Auto: Mazda 323f 1.6 16v
To wypadałoby ze pierwsze spotkanie z serii spotów cyklicznych regionu świętokrzyskiego odbedzie się 5.02. Pytanie gdzie i o której
- Od: 8 lis 2011, 19:06
Zobaczmy ilu ludzi się zgodzi na Bodzentyn, a ilu na Nową słupię.
Czekamy.
P.S. Proponuję żeby każdy napisał w poście poprostu nazwę miejscowości którą popiera.
Zliczymy posty i wybierzemy miejsce.
Czekamy.
P.S. Proponuję żeby każdy napisał w poście poprostu nazwę miejscowości którą popiera.
Zliczymy posty i wybierzemy miejsce.
Tutaj chodzi o pasję ...
1,5 88KM
1997r.
pawlak63 napisał(a):wiesz mi nie chodzi o miejsce atrakcyjne..bo to tylko spot
Jak mam jechać dalej to sorry, ale na parkingu stać nie zamierzam.
To nie cotygodniowe "szybkie" spotkania, a spotkania regionalne. Więc wypadałoby żeby było gdzie usiąść i pogadać, a nie marznąć czy moknąć na parkingu.
Poza tym pamiętajcie – rozmawiamy teraz o spotkaniach dla całego regionu.
To wcale nie musi być miejsce "na środku mapy". Inna sprawa, że jak zamierzamy "ściągnąć" ludzi to coś muszą mieć zaproponowane. To nie może być parking, a "potem, może się coś wymyśli". Nie, tak to nie zadziała i piszę o tym od dawna – również z doświadczenia.
Rozmawiamy teraz o spotkaniach cyklicznych – raz w miesiącu. OK, tak powinno być.
Na inną dyskusję zostawmy spotkania na których coś miałoby się dziać, czyli ognisko, grill itp.
Tam trzeba osoby która pociągnie cały temat, zorientuje się co do ew. noclegu czy wynajęcia miejsca gdzie można takie ognisko czy grilla rozpalić itd. I miejcie świadomość że tutaj nie będzie "demokracji" – to musi ktoś ciągnąć od początku do końca. I ktoś taki jest ORGANIZATOREM. I on decyduje co i gdzie – określa plan spotkania, daje info co można zjeść na miejscu, orientacyjne koszty, menu itp.
Nie nazywajcie organizatorem kogoś kto rzuca jakimś terminem spotkania czy miejscem, bo co niby taka osoba organizuje?
P.S. Mnie pasuje Bodzentyn (skoro jest tam jakaś knajpka gdzie można usiąść, coś zjeść i pogadać w cywilizowanych warunkach).
Godzina takiego spotkania to NAJPÓŹNIEJ 17-18.
dokładnie to nie spotkania na parkingu pod media tu musi być dograne wszystko na ostatni guzik.... mi pasuje Bodzentyn każdy z nas ma blisko...Grzyby napisał(a):pawlak63 napisał(a):wiesz mi nie chodzi o miejsce atrakcyjne..bo to tylko spot
Jak mam jechać dalej to sorry, ale na parkingu stać nie zamierzam.
To nie cotygodniowe "szybkie" spotkania, a spotkania regionalne. Więc wypadałoby żeby było gdzie usiąść i pogadać, a nie marznąć czy moknąć na parkingu.
Poza tym pamiętajcie – rozmawiamy teraz o spotkaniach dla całego regionu.
To wcale nie musi być miejsce "na środku mapy". Inna sprawa, że jak zamierzamy "ściągnąć" ludzi to coś muszą mieć zaproponowane. To nie może być parking, a "potem, może się coś wymyśli". Nie, tak to nie zadziała i piszę o tym od dawna – również z doświadczenia.
Rozmawiamy teraz o spotkaniach cyklicznych – raz w miesiącu. OK, tak powinno być.
P.S. Mnie pasuje Bodzentyn (skoro jest tam jakaś knajpka gdzie można usiąść, coś zjeść i pogadać w cywilizowanych warunkach).
Godzina takiego spotkania to NAJPÓŹNIEJ 17-18.
- Od: 24 sie 2011, 23:50
- Auto: Mazda 323f 1.6 16v
Obstawiam Bodzentyn, skoro twierdzicie że jest tam gdzie usiąść w cieple.
Bardziej byłbym nawet za 17, mamy w końcu okres zimowy. Postoimy chwilę przy autach i będzie ciemno
Grzyby napisał(a):Godzina takiego spotkania to NAJPÓŹNIEJ 17-18
Bardziej byłbym nawet za 17, mamy w końcu okres zimowy. Postoimy chwilę przy autach i będzie ciemno
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
no jeszcze czekamy na reszte wypowiedzi 
....i spokojnie..nie tak szybko z tym terminem..po pierwsze jeszcze nic nie jest uzgodnione..a po drugie wydaje mi sie ze sporo Mazdowiczow jeszcze studiuje...np. ja...i napewno do 19 lutego na zaden spot sie nie wybiore..sesja.
..oraz mysle ze sprawy ognisk i atrakcji zostawmy na wiosne/lato...narazie sie poznajmy..oraz co do cieplgo miejsca to mamy w Bodzentynie knajpe, sprawdzimy ja
Grzyby napisałes ze nie musi byc to miejsca na srodku mapy..fakt nie musi byc...ale ja uwazam ze tak bedzie lepiej, tym bardziej ze da sie tam cos zorganizowac:)..a na lato..mozna zmienic miejsce na atrakcyjniejsze
Łukasz1988 napisał(a):To wypadałoby ze pierwsze spotkanie z serii spotów cyklicznych regionu świętokrzyskiego odbedzie się 5.02. Pytanie gdzie i o której
....i spokojnie..nie tak szybko z tym terminem..po pierwsze jeszcze nic nie jest uzgodnione..a po drugie wydaje mi sie ze sporo Mazdowiczow jeszcze studiuje...np. ja...i napewno do 19 lutego na zaden spot sie nie wybiore..sesja.

..oraz mysle ze sprawy ognisk i atrakcji zostawmy na wiosne/lato...narazie sie poznajmy..oraz co do cieplgo miejsca to mamy w Bodzentynie knajpe, sprawdzimy ja
Grzyby napisałes ze nie musi byc to miejsca na srodku mapy..fakt nie musi byc...ale ja uwazam ze tak bedzie lepiej, tym bardziej ze da sie tam cos zorganizowac:)..a na lato..mozna zmienic miejsce na atrakcyjniejsze
Bodzentyn jest ok jesli chodzi o moje zdanie. nie obiecuje ze sie pojawie bo ciezko u mnie z wolnym weekendem. co drugi tydzien studiuje zaocznie w wawie a jak mam wolny to pracuje takze lipa. ale bede staral sie sledzic temat i moze kiedys mi sie uda 
- Od: 17 lis 2009, 14:06
- Auto: Mazda 323F BA 1.8
Panowie ja też uważam, że Bodzentyn jest odpowiednim miejscem.
Co do atrakcji to poczekajmy do następnych spotkań.
Potraktujmy to spotkanie jako reorganizacyjne.
Jak kolega wcześniej wspomniał, znajdźmy osobę, która zajmie się organizacją spotkań w Naszym województwie.
Co do atrakcji to poczekajmy do następnych spotkań.
Potraktujmy to spotkanie jako reorganizacyjne.
Jak kolega wcześniej wspomniał, znajdźmy osobę, która zajmie się organizacją spotkań w Naszym województwie.
Tutaj chodzi o pasję ...
1,5 88KM
1997r.
Ja bym chętnie przyjechał tylko , że mam problemy z mazdą.Nie pali na ciepłym silniku i czasami na zimnym
a do tego aku mi wysiadł
. Jeżeli w garażu nie zabiorę się za wyciąganie pompy wtryskowej i jej czyszczenia , to z chęcią bym przyjechał gdzieś.