A Poznań śpi?!
Witam
A może 10 grudnia pod Lechem?? Przypadkiem bede w tych okolicach.... (z tragażami...) Zresztą... ja zajadę na 100%.. jeśli ktoś zawita to dobrze...
Pozdrawiam
A może 10 grudnia pod Lechem?? Przypadkiem bede w tych okolicach.... (z tragażami...) Zresztą... ja zajadę na 100%.. jeśli ktoś zawita to dobrze...
Pozdrawiam
Był Poldżer SLE '90, Polżer Caro'93, była 323 BG '90, był Rover 200 '98, była Octavia '00, był Scenic '04, jest 6 GG '02
wiecie ja bym proponowa Bimbaka na przedstawiciela
glosowanie robcie
glosowanie robcie
- Od: 20 lut 2005, 00:00
- Auto: 323F BA 1.8 BP LPG '94
Cronos KL ATX '95
Mi też pasuje!!
- Od: 6 maja 2004, 19:22
- Auto: Mitsu Lancer/AR
no_name napisał(a):wiecie ja bym proponowa Bimbaka na przedstawiciela
glosowanie robcie
...jak już wybieracie PR'a to nie zapomnijcie o <b>SimoneuS</b>'ie
Piotruś napisał(a):...jak już wybieracie PR'a to nie zapomnijcie o SimoneuS'ie usmiech hehe
a no masz racje
- Od: 20 lut 2005, 00:00
- Auto: 323F BA 1.8 BP LPG '94
Cronos KL ATX '95
Piotruś napisał(a):.jak już wybieracie PR'a to nie zapomnijcie o SimoneuS'ie
no właśnie ... Skoro Sim już klubowiczem jest to niewiem dlaczego to jeszcze nie nastapiło, chyba że on sam ma coś przeciwko.
A jak chcecie nieodpowiedzialnego, niedysponowanego i leniwego PRa to chętnie sie piszę na to stanowisko b

A co do spotu to ustalcie date a ja przybędę
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Bimbak napisał(a):A jak chcecie nieodpowiedzialnego, niedysponowanego i leniwego PRa to chętnie sie piszę na to stanowisko b
haha... dowaliłeś Tomek do pieca
Piotruś napisał(a):no_name napisał(a):wiecie ja bym proponowa Bimbaka na przedstawiciela
glosowanie robcie
...jak już wybieracie PR'a to nie zapomnijcie o <b>SimoneuS</b>'iehehe
Bimbak na Przedstawiciela.... SimoneuS na prezesa rady nadzorczej... albo odwrotnie

A więc do 10 grudnia na parkingu
Był Poldżer SLE '90, Polżer Caro'93, była 323 BG '90, był Rover 200 '98, była Octavia '00, był Scenic '04, jest 6 GG '02
hehehe, niestety Poznań wykruszyl sie po mału (Arek, Bartek), mi się już nie chce na siłę czegoś organizować – Jak są chętni to niech coś zrobią i się wykażą. Ja służe pomocą: mam 20 pachołków i sprzęt do pomiaru czasu np. w slalomie.
Poczekajcie, aż śnieg spadnie, to wtedy będzie można sie dobrze pobawić
Bimbak – jak chcesz na PR – nie ma sprawy – ja już sie wypaliłem w tym regionie
Poczekajcie, aż śnieg spadnie, to wtedy będzie można sie dobrze pobawić
Bimbak – jak chcesz na PR – nie ma sprawy – ja już sie wypaliłem w tym regionie
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 11 lis 2003, 20:57
tylko zeby nie bylo tak jak ostatnio, ze najechalo kupa aut , i ktos zyczliwy
zadzownil na policje i bylo po spocie, pozdro

-
Pyton162
Szymon....werwe straciłeś???/ czy pogoda cie dobija.... 

- Od: 6 maja 2004, 19:22
- Auto: Mitsu Lancer/AR
Szymon, mi się wydaje że nadal odwalasz kawał dobrej roboty, a naszym przedstawiciele to jesteś już od dawna tylko, że jeszcze ci tego znaczka nie przykleili pod nickiem
. Zresztą jak chcesz.
Co do mojej osoby to myślę że się nie nadaje na przedstawiciela, nie dorosłem do tego jeszcze
A co do spotu.... zgadajcie sie chłopaki ja sie dostosuje.
Co do mojej osoby to myślę że się nie nadaje na przedstawiciela, nie dorosłem do tego jeszcze
A co do spotu.... zgadajcie sie chłopaki ja sie dostosuje.
Pozdrawiam, Tomek